FA. HATZ-LOCQUET

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FA. HATZ-LOCQUET
Private companiesTransportation by Air • FA. HATZ-LOCQUET

Contactgegevens FA. HATZ-LOCQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. HATZ-LOCQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. HATZ-LOCQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENTRUMSTRAAT 70; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93888085 (+32-93888085) 93888085 (+32-93888085)

Fax (fax): +32 (57) 689-69-60 +32 (57) 689-69-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. HATZ-LOCQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. HATZ-LOCQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. HATZ-LOCQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. HATZ-LOCQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. HATZ-LOCQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. HATZ-LOCQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. HATZ-LOCQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. HATZ-LOCQUET
Products information FA. HATZ-LOCQUET

BTW identificatienummer (tax): BE03692474365
Ondernemingsnummer: 2905578613
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FA. HATZ-LOCQUET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. HATZ-LOCQUET
(Get full report from official database of BE for FA. HATZ-LOCQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. HATZ-LOCQUET
Addition kinds of activities for FA. HATZ-LOCQUET

822200. Junior colleges | Junior colleges
20340201. Data, gedroogd | Dates, dried
20840200. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
25150205. Lente kussens | Spring cushions
36210300. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
39939900. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
50430103. Drukapparatuur, fotografisch | Printing apparatus, photographic

Werken bij FA. HATZ-LOCQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. HATZ-LOCQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. HATZ-LOCQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. HATZ-LOCQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van FA. HATZ-LOCQUET in sociale netwerken
Look for responds of FA. HATZ-LOCQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. HATZ-LOCQUET. Laat een reactie achter voor FA. HATZ-LOCQUET. FA. HATZ-LOCQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. HATZ-LOCQUET. Leave a respond for FA. HATZ-LOCQUET. FA. HATZ-LOCQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. HATZ-LOCQUET op de google maps. Adres en contacten FA. HATZ-LOCQUET
Location of FA. HATZ-LOCQUET on the google maps. Address and contacts of FA. HATZ-LOCQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. HATZ-LOCQUET FA. HATZ-LOCQUET: Di Super Droguerie & Beauty | GARAGE VAN PUYENBROECK | MARC DE KNIJF | Exel Pharma S.A. | RADIO MINERVA

Other related companies as FA. HATZ-LOCQUET: Di Super Droguerie & Beauty | GARAGE VAN PUYENBROECK | MARC DE KNIJF | Exel Pharma S.A. | RADIO MINERVA

FA. HATZ-LOCQUET is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. HATZ-LOCQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03692474365. Het bedrijf FA. HATZ-LOCQUET bevindt zich op het adres: CENTRUMSTRAAT 70; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Producten gemaakt in FA. HATZ-LOCQUET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. HATZ-LOCQUET is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. HATZ-LOCQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. HATZ-LOCQUET, openstaande posities, locatie van FA. HATZ-LOCQUET op de kaart.

FA. HATZ-LOCQUET is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. HATZ-LOCQUET, company assigned to the tax number BE03692474365. The company FA. HATZ-LOCQUET is located at the address: CENTRUMSTRAAT 70; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Products created in FA. HATZ-LOCQUET were not found.
The main activity of FA. HATZ-LOCQUET is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. HATZ-LOCQUET is not available. You also can look at reviews of FA. HATZ-LOCQUET, open positions, location of FA. HATZ-LOCQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. HATZ-LOCQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. HATZ-LOCQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. HATZ-LOCQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. HATZ-LOCQUET, employees, financial statistics.