ATEL. DELZANDRE INDUSTR.

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ATEL. DELZANDRE INDUSTR.
Private companiesDepository Institutions • ATEL. DELZANDRE INDUSTR.

Contactgegevens ATEL. DELZANDRE INDUSTR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATEL. DELZANDRE INDUSTR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATEL. DELZANDRE INDUSTR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LI?GE 135; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84312415 (+32-84312415) 84312415 (+32-84312415)

Fax (fax): +32 (4) 942-61-29 +32 (4) 942-61-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATEL. DELZANDRE INDUSTR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATEL. DELZANDRE INDUSTR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATEL. DELZANDRE INDUSTR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATEL. DELZANDRE INDUSTR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATEL. DELZANDRE INDUSTR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATEL. DELZANDRE INDUSTR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATEL. DELZANDRE INDUSTR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATEL. DELZANDRE INDUSTR.
Products information ATEL. DELZANDRE INDUSTR.

BTW identificatienummer (tax): BE09507537841
Ondernemingsnummer: 9445739746
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. Produits: Entretoises & Charpentes.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Bois Installation de menuiserie m茅tallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATEL. DELZANDRE INDUSTR.
(Get full report from official database of BE for ATEL. DELZANDRE INDUSTR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATEL. DELZANDRE INDUSTR.
Addition kinds of activities for ATEL. DELZANDRE INDUSTR.

22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
31310304. Kraan, schoen | Taps, shoe
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
49530103. Radioactieve afvalstoffen, verwijdering | Radioactive waste materials, disposal

Werken bij ATEL. DELZANDRE INDUSTR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATEL. DELZANDRE INDUSTR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATEL. DELZANDRE INDUSTR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATEL. DELZANDRE INDUSTR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van ATEL. DELZANDRE INDUSTR. in sociale netwerken
Look for responds of ATEL. DELZANDRE INDUSTR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATEL. DELZANDRE INDUSTR.. Laat een reactie achter voor ATEL. DELZANDRE INDUSTR.. ATEL. DELZANDRE INDUSTR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATEL. DELZANDRE INDUSTR.. Leave a respond for ATEL. DELZANDRE INDUSTR.. ATEL. DELZANDRE INDUSTR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATEL. DELZANDRE INDUSTR. op de google maps. Adres en contacten ATEL. DELZANDRE INDUSTR.
Location of ATEL. DELZANDRE INDUSTR. on the google maps. Address and contacts of ATEL. DELZANDRE INDUSTR.

Andere gerelateerde bedrijven als come ATEL. DELZANDRE INDUSTR. ATEL. DELZANDRE INDUSTR.: SOC. ASVEDEC | RIJWIELEN HURE FIKA | LA DOLCE PASTA | POLYVALENTE ZAAL | MARK TRESIGNIE

Other related companies as ATEL. DELZANDRE INDUSTR.: SOC. ASVEDEC | RIJWIELEN HURE FIKA | LA DOLCE PASTA | POLYVALENTE ZAAL | MARK TRESIGNIE

ATEL. DELZANDRE INDUSTR. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATEL. DELZANDRE INDUSTR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09507537841. Het bedrijf ATEL. DELZANDRE INDUSTR. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LI?GE 135; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Bois Installation de menuiserie m茅tallique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. Produits: Entretoises & Charpentes..
De hoofdactiviteit van ATEL. DELZANDRE INDUSTR. is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATEL. DELZANDRE INDUSTR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATEL. DELZANDRE INDUSTR., openstaande posities, locatie van ATEL. DELZANDRE INDUSTR. op de kaart.

ATEL. DELZANDRE INDUSTR. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATEL. DELZANDRE INDUSTR., company assigned to the tax number BE09507537841. The company ATEL. DELZANDRE INDUSTR. is located at the address: CHAUSS?E DE LI?GE 135; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Bois Installation de menuiserie m茅tallique. List of products are Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. Produits: Entretoises & Charpentes..
The main activity of ATEL. DELZANDRE INDUSTR. is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATEL. DELZANDRE INDUSTR. is not available. You also can look at reviews of ATEL. DELZANDRE INDUSTR., open positions, location of ATEL. DELZANDRE INDUSTR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATEL. DELZANDRE INDUSTR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATEL. DELZANDRE INDUSTR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATEL. DELZANDRE INDUSTR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATEL. DELZANDRE INDUSTR., employees, financial statistics.