ISABELLE VAN PASSELT

Contactgegevens ISABELLE VAN PASSELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISABELLE VAN PASSELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISABELLE VAN PASSELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARIA-HENRIETTALEI 1; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32035858 32035858

Fax (fax): +32 (58) 817-94-81 +32 (58) 817-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISABELLE VAN PASSELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISABELLE VAN PASSELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISABELLE VAN PASSELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISABELLE VAN PASSELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISABELLE VAN PASSELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISABELLE VAN PASSELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISABELLE VAN PASSELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISABELLE VAN PASSELT
Products information ISABELLE VAN PASSELT

BTW identificatienummer (tax): BE03209899902
Ondernemingsnummer: 1485870361
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISABELLE VAN PASSELT
(Get full report from official database of BE for ISABELLE VAN PASSELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISABELLE VAN PASSELT
Addition kinds of activities for ISABELLE VAN PASSELT

599901. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
30530205. Verpakking: stoommotoren, pijpkoppelingen, luchtcompressoren, enz. | Packing: steam engines, pipe joints, air compressors, etc.
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
35790102. Adresserende machines, borden en bordsposanten | Addressing machines, plates and plate embossers
39110401. Compacts, edelmetaal | Compacts, precious metal
50210105. lockers | Lockers
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys
51370201. korsetten | Corsets

Werken bij ISABELLE VAN PASSELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISABELLE VAN PASSELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISABELLE VAN PASSELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISABELLE VAN PASSELT. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

 • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

 • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

 • Student Video-Editor (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

 • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

  Type: Vaste Job

  Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

 • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

 • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

 • Werkvoorbereider (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

 • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ISABELLE VAN PASSELT in sociale netwerken
Look for responds of ISABELLE VAN PASSELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISABELLE VAN PASSELT. Laat een reactie achter voor ISABELLE VAN PASSELT. ISABELLE VAN PASSELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISABELLE VAN PASSELT. Leave a respond for ISABELLE VAN PASSELT. ISABELLE VAN PASSELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISABELLE VAN PASSELT op de google maps. Adres en contacten ISABELLE VAN PASSELT
Location of ISABELLE VAN PASSELT on the google maps. Address and contacts of ISABELLE VAN PASSELT

Andere gerelateerde bedrijven als come ISABELLE VAN PASSELT ISABELLE VAN PASSELT: F.C. VERBR. MEERHOUT | DE BRABANDER RIK | EUEOEAST AGENCIES | M. GARCIA | Union des Mac茅doniens Belges

Other related companies as ISABELLE VAN PASSELT: F.C. VERBR. MEERHOUT | DE BRABANDER RIK | EUEOEAST AGENCIES | M. GARCIA | Union des Mac茅doniens Belges

ISABELLE VAN PASSELT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISABELLE VAN PASSELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03209899902. Het bedrijf ISABELLE VAN PASSELT bevindt zich op het adres: MARIA-HENRIETTALEI 1; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale..
De hoofdactiviteit van ISABELLE VAN PASSELT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISABELLE VAN PASSELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISABELLE VAN PASSELT, openstaande posities, locatie van ISABELLE VAN PASSELT op de kaart.

ISABELLE VAN PASSELT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISABELLE VAN PASSELT, company assigned to the tax number BE03209899902. The company ISABELLE VAN PASSELT is located at the address: MARIA-HENRIETTALEI 1; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale..
The main activity of ISABELLE VAN PASSELT is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ISABELLE VAN PASSELT is not available. You also can look at reviews of ISABELLE VAN PASSELT, open positions, location of ISABELLE VAN PASSELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISABELLE VAN PASSELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISABELLE VAN PASSELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISABELLE VAN PASSELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISABELLE VAN PASSELT, employees, financial statistics.