CLAUDE LEPAFFE

Contactgegevens CLAUDE LEPAFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDE LEPAFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDE LEPAFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA FLORIDE 26; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23749018 (+32-23749018) 23749018 (+32-23749018)

Fax (fax): +32 (68) 223-19-59 +32 (68) 223-19-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDE LEPAFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDE LEPAFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDE LEPAFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDE LEPAFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDE LEPAFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDE LEPAFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDE LEPAFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDE LEPAFFE
Products information CLAUDE LEPAFFE

BTW identificatienummer (tax): BE04254150390
Ondernemingsnummer: 1064544677
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDE LEPAFFE
(Get full report from official database of BE for CLAUDE LEPAFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDE LEPAFFE
Addition kinds of activities for CLAUDE LEPAFFE

5031. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
302101. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
13110301. Oliezandwinning | Oil sand mining
22590103. Handschoenen, breien, behalve kleding- en semidresshandschoenen | Gloves, knit, except dress and semidress gloves
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter

Werken bij CLAUDE LEPAFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDE LEPAFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDE LEPAFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDE LEPAFFE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • MACHINEBEDIENER LIJMPERS - MONTAGE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient ens telt de lijmpers in. Je monteert en assembleert de stoelen, tafels en zetels.

  • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van CLAUDE LEPAFFE in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDE LEPAFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDE LEPAFFE. Laat een reactie achter voor CLAUDE LEPAFFE. CLAUDE LEPAFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDE LEPAFFE. Leave a respond for CLAUDE LEPAFFE. CLAUDE LEPAFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDE LEPAFFE op de google maps. Adres en contacten CLAUDE LEPAFFE
Location of CLAUDE LEPAFFE on the google maps. Address and contacts of CLAUDE LEPAFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDE LEPAFFE CLAUDE LEPAFFE: FILIP MUYS | F.C. ALCATEL MICROELECTR. | CADO MENA | De Cooman Jos | GUY DELERS

Other related companies as CLAUDE LEPAFFE: FILIP MUYS | F.C. ALCATEL MICROELECTR. | CADO MENA | De Cooman Jos | GUY DELERS

CLAUDE LEPAFFE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDE LEPAFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04254150390. Het bedrijf CLAUDE LEPAFFE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA FLORIDE 26; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 744,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van CLAUDE LEPAFFE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDE LEPAFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDE LEPAFFE, openstaande posities, locatie van CLAUDE LEPAFFE op de kaart.

CLAUDE LEPAFFE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDE LEPAFFE, company assigned to the tax number BE04254150390. The company CLAUDE LEPAFFE is located at the address: AVENUE DE LA FLORIDE 26; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 744,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of CLAUDE LEPAFFE is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDE LEPAFFE is not available. You also can look at reviews of CLAUDE LEPAFFE, open positions, location of CLAUDE LEPAFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDE LEPAFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDE LEPAFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDE LEPAFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDE LEPAFFE, employees, financial statistics.