WASSALON LUDO

Contactgegevens WASSALON LUDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSALON LUDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSALON LUDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE MOLENWEG 58; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 35686991 (+32-35686991) 35686991 (+32-35686991)

Fax (fax): +32 (64) 319-35-87 +32 (64) 319-35-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSALON LUDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSALON LUDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSALON LUDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSALON LUDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSALON LUDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSALON LUDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSALON LUDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSALON LUDO
Products information WASSALON LUDO

BTW identificatienummer (tax): BE09507263183
Ondernemingsnummer: 1894561767
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Blanchisserie, Salon-Lavoir.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSALON LUDO
(Get full report from official database of BE for WASSALON LUDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSALON LUDO
Addition kinds of activities for WASSALON LUDO

371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
799101. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment
799303. arcades | Arcades
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
29110506. Road oliën | Road oils
34969914. Vallen, dier en vis | Traps, animal and fish
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
38430103. Broaches, tandheelkunde | Broaches, dental
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
83220503. Gezinsdienstbureau | Family service agency

Werken bij WASSALON LUDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSALON LUDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSALON LUDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSALON LUDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

Zoek naar antwoorden van WASSALON LUDO in sociale netwerken
Look for responds of WASSALON LUDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSALON LUDO. Laat een reactie achter voor WASSALON LUDO. WASSALON LUDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSALON LUDO. Leave a respond for WASSALON LUDO. WASSALON LUDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSALON LUDO op de google maps. Adres en contacten WASSALON LUDO
Location of WASSALON LUDO on the google maps. Address and contacts of WASSALON LUDO

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSALON LUDO WASSALON LUDO: Delemarre | CAMRAIL CASH SERVICES | Meca-Car | TOP INTERIEUR | G. HARALAMBIDIS

Other related companies as WASSALON LUDO: Delemarre | CAMRAIL CASH SERVICES | Meca-Car | TOP INTERIEUR | G. HARALAMBIDIS

WASSALON LUDO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSALON LUDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09507263183. Het bedrijf WASSALON LUDO bevindt zich op het adres: KLEINE MOLENWEG 58; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 344,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie, Salon-Lavoir..
De hoofdactiviteit van WASSALON LUDO is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSALON LUDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSALON LUDO, openstaande posities, locatie van WASSALON LUDO op de kaart.

WASSALON LUDO is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSALON LUDO, company assigned to the tax number BE09507263183. The company WASSALON LUDO is located at the address: KLEINE MOLENWEG 58; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 344,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie, Salon-Lavoir..
The main activity of WASSALON LUDO is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSALON LUDO is not available. You also can look at reviews of WASSALON LUDO, open positions, location of WASSALON LUDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSALON LUDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSALON LUDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSALON LUDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSALON LUDO, employees, financial statistics.