AUTOPARK RAEMAN CAMIEL

Contactgegevens AUTOPARK RAEMAN CAMIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOPARK RAEMAN CAMIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOPARK RAEMAN CAMIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Buntstraat 98; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 253 07 99 (+32-09 253 07 99) 09 253 07 99 (+32-09 253 07 99)

Fax (fax): 09 258 07 66 (+32-09 258 07 66) 09 258 07 66 (+32-09 258 07 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOPARK RAEMAN CAMIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOPARK RAEMAN CAMIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOPARK RAEMAN CAMIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOPARK RAEMAN CAMIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOPARK RAEMAN CAMIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOPARK RAEMAN CAMIEL
Products information AUTOPARK RAEMAN CAMIEL

BTW identificatienummer (tax): BE06413238525
Ondernemingsnummer: 5874633789
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 475,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in AUTOPARK RAEMAN CAMIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Wrecking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOPARK RAEMAN CAMIEL
(Get full report from official database of BE for AUTOPARK RAEMAN CAMIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOPARK RAEMAN CAMIEL
Addition kinds of activities for AUTOPARK RAEMAN CAMIEL

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
609100. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
36519901. Elektronische kits voor thuis montage: radio, tv, fonograaf | Electronic kits for home assembly: radio, tv, phonograph
51490504. Frisdranken | Soft drinks

Werken bij AUTOPARK RAEMAN CAMIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOPARK RAEMAN CAMIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOPARK RAEMAN CAMIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOPARK RAEMAN CAMIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van AUTOPARK RAEMAN CAMIEL in sociale netwerken
Look for responds of AUTOPARK RAEMAN CAMIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOPARK RAEMAN CAMIEL. Laat een reactie achter voor AUTOPARK RAEMAN CAMIEL. AUTOPARK RAEMAN CAMIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOPARK RAEMAN CAMIEL. Leave a respond for AUTOPARK RAEMAN CAMIEL. AUTOPARK RAEMAN CAMIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOPARK RAEMAN CAMIEL op de google maps. Adres en contacten AUTOPARK RAEMAN CAMIEL
Location of AUTOPARK RAEMAN CAMIEL on the google maps. Address and contacts of AUTOPARK RAEMAN CAMIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOPARK RAEMAN CAMIEL AUTOPARK RAEMAN CAMIEL: Soeffers E | Vande Weygaerde Alain | P. TIMMERMANS | TOM DAEL | Industry Sales NV

Other related companies as AUTOPARK RAEMAN CAMIEL: Soeffers E | Vande Weygaerde Alain | P. TIMMERMANS | TOM DAEL | Industry Sales NV

AUTOPARK RAEMAN CAMIEL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06413238525. Het bedrijf AUTOPARK RAEMAN CAMIEL bevindt zich op het adres: Buntstraat 98; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 475,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - Wrecking. Producten gemaakt in AUTOPARK RAEMAN CAMIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOPARK RAEMAN CAMIEL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOPARK RAEMAN CAMIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, openstaande posities, locatie van AUTOPARK RAEMAN CAMIEL op de kaart.

AUTOPARK RAEMAN CAMIEL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, company assigned to the tax number BE06413238525. The company AUTOPARK RAEMAN CAMIEL is located at the address: Buntstraat 98; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 475,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - Wrecking. Products created in AUTOPARK RAEMAN CAMIEL were not found.
The main activity of AUTOPARK RAEMAN CAMIEL is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOPARK RAEMAN CAMIEL is not available. You also can look at reviews of AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, open positions, location of AUTOPARK RAEMAN CAMIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOPARK RAEMAN CAMIEL, employees, financial statistics.