AB Car Care BVBA

Contactgegevens AB Car Care BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB Car Care BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB Car Care BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Dries 29B; 8600; Diksmuide, België

Telefoon (phone): 051 50 57 29; 0495 38 54 23 (+32-051 50 57 29; 0495 38 54 23) 051 50 57 29; 0495 38 54 23 (+32-051 50 57 29; 0495 38 54 23)

Fax (fax): 051 51 17 64 (+32-051 51 17 64) 051 51 17 64 (+32-051 51 17 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB Car Care BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB Car Care BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB Car Care BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB Car Care BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB Car Care BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB Car Care BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB Car Care BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB Car Care BVBA
Products information AB Car Care BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03663909912
Ondernemingsnummer: 9583068847
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in AB Car Care BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - L.P.G. systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB Car Care BVBA
(Get full report from official database of BE for AB Car Care BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB Car Care BVBA
Addition kinds of activities for AB Car Care BVBA

3366. Kopergieterijen | Copper foundries
399912. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
02140203. Schapenverhoging boerderij | Sheep raising farm
14119902. Bluestone, dimensie-quarrying | Bluestone, dimension-quarrying
20850103. Graanalcohol voor drankdoeleinden | Grain alcohol for beverage purposes
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
25190000. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
35520107. Tekening frames, textiel | Drawing frames, textile

Werken bij AB Car Care BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB Car Care BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB Car Care BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB Car Care BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van AB Car Care BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AB Car Care BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB Car Care BVBA. Laat een reactie achter voor AB Car Care BVBA. AB Car Care BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB Car Care BVBA. Leave a respond for AB Car Care BVBA. AB Car Care BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB Car Care BVBA op de google maps. Adres en contacten AB Car Care BVBA
Location of AB Car Care BVBA on the google maps. Address and contacts of AB Car Care BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AB Car Care BVBA AB Car Care BVBA: Kervyn Pierre | OMER MESTACH | E.F.L. ST.SERVAIS | J. GOOSSENS | PETERS,CHRISTOPHE

Other related companies as AB Car Care BVBA: Kervyn Pierre | OMER MESTACH | E.F.L. ST.SERVAIS | J. GOOSSENS | PETERS,CHRISTOPHE

AB Car Care BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB Car Care BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03663909912. Het bedrijf AB Car Care BVBA bevindt zich op het adres: Kleine Dries 29B; 8600; Diksmuide. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile - L.P.G. systems. Producten gemaakt in AB Car Care BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB Car Care BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB Car Care BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB Car Care BVBA, openstaande posities, locatie van AB Car Care BVBA op de kaart.

AB Car Care BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB Car Care BVBA, company assigned to the tax number BE03663909912. The company AB Car Care BVBA is located at the address: Kleine Dries 29B; 8600; Diksmuide. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile - L.P.G. systems. Products created in AB Car Care BVBA were not found.
The main activity of AB Car Care BVBA is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AB Car Care BVBA is not available. You also can look at reviews of AB Car Care BVBA, open positions, location of AB Car Care BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB Car Care BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB Car Care BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB Car Care BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB Car Care BVBA, employees, financial statistics.