Jagam BVBA

Contactgegevens Jagam BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jagam BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jagam BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Atheneumstraat 31; 3970; Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): 011 34 21 94; 0477 68 11 56 (+32-011 34 21 94; 0477 68 11 56) 011 34 21 94; 0477 68 11 56 (+32-011 34 21 94; 0477 68 11 56)

Fax (fax): 011 34 21 94 (+32-011 34 21 94) 011 34 21 94 (+32-011 34 21 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jagam BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jagam BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jagam BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jagam BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jagam BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jagam BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jagam BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jagam BVBA
Products information Jagam BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08502563476
Ondernemingsnummer: 9685516357
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Airport transport

Product categorie (product category): Automobile - Chauffeur driven car rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jagam BVBA
(Get full report from official database of BE for Jagam BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jagam BVBA
Addition kinds of activities for Jagam BVBA

34959900. Wireveren, nec | Wire springs, nec
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
50210201. Eetkamer meubels | Dining room furniture
62319903. Beveiliging uitwisseling | Security exchanges
73891601. Koerier of messenger service | Courier or messenger service
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker
79299907. Goochelaar | Magician
95329901. Landherontwikkelingsbureau, overheid | Land redevelopment agency, government

Werken bij Jagam BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jagam BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jagam BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jagam BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van Jagam BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jagam BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jagam BVBA. Laat een reactie achter voor Jagam BVBA. Jagam BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jagam BVBA. Leave a respond for Jagam BVBA. Jagam BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jagam BVBA op de google maps. Adres en contacten Jagam BVBA
Location of Jagam BVBA on the google maps. Address and contacts of Jagam BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jagam BVBA Jagam BVBA: REDERIJ FLANDRIA | BMW BRUSSELS | IMPRIMERIE JENNES | DDS Engineering | Anamorfose

Other related companies as Jagam BVBA: REDERIJ FLANDRIA | BMW BRUSSELS | IMPRIMERIE JENNES | DDS Engineering | Anamorfose

Jagam BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jagam BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08502563476. Het bedrijf Jagam BVBA bevindt zich op het adres: Atheneumstraat 31; 3970; Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile - Chauffeur driven car rental. Lijst met producten zijn Airport transport.
De hoofdactiviteit van Jagam BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jagam BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jagam BVBA, openstaande posities, locatie van Jagam BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jagam BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jagam BVBA, company assigned to the tax number BE08502563476. The company Jagam BVBA is located at the address: Atheneumstraat 31; 3970; Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile - Chauffeur driven car rental. List of products are Airport transport.
The main activity of Jagam BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jagam BVBA is not available. You also can look at reviews of Jagam BVBA, open positions, location of Jagam BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jagam BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jagam BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jagam BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jagam BVBA, employees, financial statistics.