AUTORIJSCHOOL BOUDRY

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • AUTORIJSCHOOL BOUDRY
Private companiesEating and Drinking Places • AUTORIJSCHOOL BOUDRY

Contactgegevens AUTORIJSCHOOL BOUDRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTORIJSCHOOL BOUDRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTORIJSCHOOL BOUDRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEMEMSTRAAT 28A; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51658650 (+32-51658650) 51658650 (+32-51658650)

Fax (fax): +32 (53) 602-62-63 +32 (53) 602-62-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTORIJSCHOOL BOUDRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTORIJSCHOOL BOUDRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTORIJSCHOOL BOUDRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTORIJSCHOOL BOUDRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTORIJSCHOOL BOUDRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTORIJSCHOOL BOUDRY
Products information AUTORIJSCHOOL BOUDRY

BTW identificatienummer (tax): BE09358398437
Ondernemingsnummer: 4156097412
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activit茅s: Permis Voiture.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY
(Get full report from official database of BE for AUTORIJSCHOOL BOUDRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY
Addition kinds of activities for AUTORIJSCHOOL BOUDRY

072399. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
628903. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
20489911. Vee feeds | Livestock feeds
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
38250237. Tijdcode generatoren | Time code generators
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
58120502. Restaurant, familie: onafhankelijk | Restaurant, family: independent

Werken bij AUTORIJSCHOOL BOUDRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTORIJSCHOOL BOUDRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van AUTORIJSCHOOL BOUDRY in sociale netwerken
Look for responds of AUTORIJSCHOOL BOUDRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Laat een reactie achter voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY. AUTORIJSCHOOL BOUDRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Leave a respond for AUTORIJSCHOOL BOUDRY. AUTORIJSCHOOL BOUDRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTORIJSCHOOL BOUDRY op de google maps. Adres en contacten AUTORIJSCHOOL BOUDRY
Location of AUTORIJSCHOOL BOUDRY on the google maps. Address and contacts of AUTORIJSCHOOL BOUDRY

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTORIJSCHOOL BOUDRY AUTORIJSCHOOL BOUDRY: Infor-Villa SA | MARC CLEEMPUT | FREQUENCE | All Graphic Service CV | KONZ R

Other related companies as AUTORIJSCHOOL BOUDRY: Infor-Villa SA | MARC CLEEMPUT | FREQUENCE | All Graphic Service CV | KONZ R

AUTORIJSCHOOL BOUDRY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTORIJSCHOOL BOUDRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09358398437. Het bedrijf AUTORIJSCHOOL BOUDRY bevindt zich op het adres: BEEMEMSTRAAT 28A; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 306,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Permis Voiture..
De hoofdactiviteit van AUTORIJSCHOOL BOUDRY is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTORIJSCHOOL BOUDRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTORIJSCHOOL BOUDRY, openstaande posities, locatie van AUTORIJSCHOOL BOUDRY op de kaart.

AUTORIJSCHOOL BOUDRY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTORIJSCHOOL BOUDRY, company assigned to the tax number BE09358398437. The company AUTORIJSCHOOL BOUDRY is located at the address: BEEMEMSTRAAT 28A; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 306,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Auto-茅coles. List of products are Activit茅s: Permis Voiture..
The main activity of AUTORIJSCHOOL BOUDRY is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTORIJSCHOOL BOUDRY is not available. You also can look at reviews of AUTORIJSCHOOL BOUDRY, open positions, location of AUTORIJSCHOOL BOUDRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTORIJSCHOOL BOUDRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTORIJSCHOOL BOUDRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTORIJSCHOOL BOUDRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTORIJSCHOOL BOUDRY, employees, financial statistics.