3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
Private companiesDepository Institutions • 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Contactgegevens 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTEENWEG 2/1; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 11221660 (+32-11221660) 11221660 (+32-11221660)

Fax (fax): +32 (63) 918-92-19 +32 (63) 918-92-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
Products information 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE01582550048
Ondernemingsnummer: 8756347656
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Permis Voiture.

Product categorie (product category): Auto-茅coles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
(Get full report from official database of BE for 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
Addition kinds of activities for 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

651900. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
26210406. Printpapier | Printing paper
52519900. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
73590703. Verhuur van huishoudelijke apparatuur | Home entertainment equipment rental

Werken bij 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

Zoek naar antwoorden van 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Laat een reactie achter voor 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. Leave a respond for 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL. 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL op de google maps. Adres en contacten 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL
Location of 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL on the google maps. Address and contacts of 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: HUIS JEANNE | ENT. VAN NUFFEL | DEBATY-GASIOREK SERV. | PHILIPPE DATH | Van Cauwenberge nv

Other related companies as 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL: HUIS JEANNE | ENT. VAN NUFFEL | DEBATY-GASIOREK SERV. | PHILIPPE DATH | Van Cauwenberge nv

3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01582550048. Het bedrijf 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTEENWEG 2/1; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Auto-茅coles. Lijst met producten zijn Activit茅s: Permis Voiture..
De hoofdactiviteit van 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, openstaande posities, locatie van 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL op de kaart.

3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, company assigned to the tax number BE01582550048. The company 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is located at the address: SINT-TRUIDERSTEENWEG 2/1; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Auto-茅coles. List of products are Activit茅s: Permis Voiture..
The main activity of 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL is not available. You also can look at reviews of 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, open positions, location of 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL, employees, financial statistics.