ZAKENKANTOOR FIBAM

Contactgegevens ZAKENKANTOOR FIBAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR FIBAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR FIBAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 68; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59278438 (+32-59278438) 59278438 (+32-59278438)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR FIBAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR FIBAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR FIBAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR FIBAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR FIBAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR FIBAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR FIBAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR FIBAM
Products information ZAKENKANTOOR FIBAM

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR FIBAM
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR FIBAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR FIBAM
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR FIBAM

2439. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
22979900. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
24991204. Schijven, hout | Pulleys, wood
35360101. Boot liften | Boat lifts
36690102. Brandalarmapparaat, elektrisch | Fire alarm apparatus, electric

Werken bij ZAKENKANTOOR FIBAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR FIBAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR FIBAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR FIBAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR FIBAM in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR FIBAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR FIBAM. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR FIBAM. ZAKENKANTOOR FIBAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR FIBAM. Leave a respond for ZAKENKANTOOR FIBAM. ZAKENKANTOOR FIBAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR FIBAM op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR FIBAM
Location of ZAKENKANTOOR FIBAM on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR FIBAM

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR FIBAM ZAKENKANTOOR FIBAM: Veneziano A | ETS DEMONTE-FAGNART | ALBATROS | Software Advies | REGINE DELROEUX

Other related companies as ZAKENKANTOOR FIBAM: Veneziano A | ETS DEMONTE-FAGNART | ALBATROS | Software Advies | REGINE DELROEUX

ZAKENKANTOOR FIBAM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR FIBAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf ZAKENKANTOOR FIBAM bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 68; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR FIBAM is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR FIBAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR FIBAM, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR FIBAM op de kaart.

ZAKENKANTOOR FIBAM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR FIBAM, company assigned to the tax number BE08569305419. The company ZAKENKANTOOR FIBAM is located at the address: STATIONSSTRAAT 68; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ZAKENKANTOOR FIBAM is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR FIBAM is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR FIBAM, open positions, location of ZAKENKANTOOR FIBAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR FIBAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR FIBAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR FIBAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR FIBAM, employees, financial statistics.