VERZEKERINGSKANTOOR DELIE

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • VERZEKERINGSKANTOOR DELIE
Private companiesApparel and Accessory Stores • VERZEKERINGSKANTOOR DELIE

Contactgegevens VERZEKERINGSKANTOOR DELIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEKERINGSKANTOOR DELIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEKERINGSKANTOOR DELIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRANDLAAN 200; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58522345 (+32-58522345) 58522345 (+32-58522345)

Fax (fax): +32 (83) 900-31-89 +32 (83) 900-31-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEKERINGSKANTOOR DELIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEKERINGSKANTOOR DELIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEKERINGSKANTOOR DELIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEKERINGSKANTOOR DELIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEKERINGSKANTOOR DELIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEKERINGSKANTOOR DELIE
Products information VERZEKERINGSKANTOOR DELIE

BTW identificatienummer (tax): BE08307281494
Ondernemingsnummer: 4797973632
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEKERINGSKANTOOR DELIE
(Get full report from official database of BE for VERZEKERINGSKANTOOR DELIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEKERINGSKANTOOR DELIE
Addition kinds of activities for VERZEKERINGSKANTOOR DELIE

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
24310208. Raamluiken, hout | Window shutters, wood
35560201. Biscuitzaaimachines (machines) | Biscuit cutters (machines)
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies

Werken bij VERZEKERINGSKANTOOR DELIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEKERINGSKANTOOR DELIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEKERINGSKANTOOR DELIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEKERINGSKANTOOR DELIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SOVAGA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van VERZEKERINGSKANTOOR DELIE in sociale netwerken
Look for responds of VERZEKERINGSKANTOOR DELIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEKERINGSKANTOOR DELIE. Laat een reactie achter voor VERZEKERINGSKANTOOR DELIE. VERZEKERINGSKANTOOR DELIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEKERINGSKANTOOR DELIE. Leave a respond for VERZEKERINGSKANTOOR DELIE. VERZEKERINGSKANTOOR DELIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEKERINGSKANTOOR DELIE op de google maps. Adres en contacten VERZEKERINGSKANTOOR DELIE
Location of VERZEKERINGSKANTOOR DELIE on the google maps. Address and contacts of VERZEKERINGSKANTOOR DELIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEKERINGSKANTOOR DELIE VERZEKERINGSKANTOOR DELIE: Gembloux Omnisport | MODERNE RIDING SCHOOL | Casa Italiana | GARAGE VERGOTE | Photosynth猫se SPRL

Other related companies as VERZEKERINGSKANTOOR DELIE: Gembloux Omnisport | MODERNE RIDING SCHOOL | Casa Italiana | GARAGE VERGOTE | Photosynth猫se SPRL

VERZEKERINGSKANTOOR DELIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307281494. Het bedrijf VERZEKERINGSKANTOOR DELIE bevindt zich op het adres: STRANDLAAN 200; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VERZEKERINGSKANTOOR DELIE is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEKERINGSKANTOOR DELIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, openstaande posities, locatie van VERZEKERINGSKANTOOR DELIE op de kaart.

VERZEKERINGSKANTOOR DELIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, company assigned to the tax number BE08307281494. The company VERZEKERINGSKANTOOR DELIE is located at the address: STRANDLAAN 200; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VERZEKERINGSKANTOOR DELIE is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEKERINGSKANTOOR DELIE is not available. You also can look at reviews of VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, open positions, location of VERZEKERINGSKANTOOR DELIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEKERINGSKANTOOR DELIE, employees, financial statistics.