VERZEKERINGEN VAN HAM

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • VERZEKERINGEN VAN HAM
Private companiesPersonal Services • VERZEKERINGEN VAN HAM

Contactgegevens VERZEKERINGEN VAN HAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEKERINGEN VAN HAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEKERINGEN VAN HAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKSTRAAT 11; 2480; DESSEL, België

Telefoon (phone): 14389595 (+32-14389595) 14389595 (+32-14389595)

Fax (fax): +32 (81) 582-52-41 +32 (81) 582-52-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEKERINGEN VAN HAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEKERINGEN VAN HAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEKERINGEN VAN HAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEKERINGEN VAN HAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEKERINGEN VAN HAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEKERINGEN VAN HAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEKERINGEN VAN HAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEKERINGEN VAN HAM
Products information VERZEKERINGEN VAN HAM

BTW identificatienummer (tax): BE02519134521
Ondernemingsnummer: 9273254394
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEKERINGEN VAN HAM
(Get full report from official database of BE for VERZEKERINGEN VAN HAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEKERINGEN VAN HAM
Addition kinds of activities for VERZEKERINGEN VAN HAM

2874. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
791100. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
23990300. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
83319900. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec

Werken bij VERZEKERINGEN VAN HAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEKERINGEN VAN HAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEKERINGEN VAN HAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEKERINGEN VAN HAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

Zoek naar antwoorden van VERZEKERINGEN VAN HAM in sociale netwerken
Look for responds of VERZEKERINGEN VAN HAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEKERINGEN VAN HAM. Laat een reactie achter voor VERZEKERINGEN VAN HAM. VERZEKERINGEN VAN HAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEKERINGEN VAN HAM. Leave a respond for VERZEKERINGEN VAN HAM. VERZEKERINGEN VAN HAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEKERINGEN VAN HAM op de google maps. Adres en contacten VERZEKERINGEN VAN HAM
Location of VERZEKERINGEN VAN HAM on the google maps. Address and contacts of VERZEKERINGEN VAN HAM

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEKERINGEN VAN HAM VERZEKERINGEN VAN HAM: FRANCOIS KEIRSMAEKERS | Godfroi E | VICTOR WOUTERS | PAUL COSEMANS | STEPHAN HEYMAN

Other related companies as VERZEKERINGEN VAN HAM: FRANCOIS KEIRSMAEKERS | Godfroi E | VICTOR WOUTERS | PAUL COSEMANS | STEPHAN HEYMAN

VERZEKERINGEN VAN HAM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEKERINGEN VAN HAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02519134521. Het bedrijf VERZEKERINGEN VAN HAM bevindt zich op het adres: BROEKSTRAAT 11; 2480; DESSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VERZEKERINGEN VAN HAM is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEKERINGEN VAN HAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEKERINGEN VAN HAM, openstaande posities, locatie van VERZEKERINGEN VAN HAM op de kaart.

VERZEKERINGEN VAN HAM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERZEKERINGEN VAN HAM, company assigned to the tax number BE02519134521. The company VERZEKERINGEN VAN HAM is located at the address: BROEKSTRAAT 11; 2480; DESSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VERZEKERINGEN VAN HAM is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEKERINGEN VAN HAM is not available. You also can look at reviews of VERZEKERINGEN VAN HAM, open positions, location of VERZEKERINGEN VAN HAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEKERINGEN VAN HAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEKERINGEN VAN HAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEKERINGEN VAN HAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEKERINGEN VAN HAM, employees, financial statistics.