FLBELCA BVBA

Contactgegevens FLBELCA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELCA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELCA BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tieltsestr. 26 8531 Harelbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-70-58-16 32-56-70-58-16

Fax (fax): 32-56-70-44-74 32-56-70-44-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELCA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELCA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELCA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELCA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELCA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELCA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELCA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELCA BVBA
Products information FLBELCA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLBELCA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELCA BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBELCA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELCA BVBA
Addition kinds of activities for FLBELCA BVBA

021300. Hogs | Hogs
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
39990702. Kerstbomen, kunstmatig | Christmas trees, artificial
50840500. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
50870305. Stofzuigersystemen | Vacuum cleaning systems
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs

Werken bij FLBELCA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELCA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELCA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELCA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van FLBELCA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBELCA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELCA BVBA. Laat een reactie achter voor FLBELCA BVBA. FLBELCA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELCA BVBA. Leave a respond for FLBELCA BVBA. FLBELCA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELCA BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBELCA BVBA
Location of FLBELCA BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBELCA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELCA BVBA FLBELCA BVBA: EDAN INTEGRATOR NV | HONDENKAPSALON BEAUTY | Dalla Valle (Atelier) | JACQUES CORNU | FILIP DENDAUW

Other related companies as FLBELCA BVBA: EDAN INTEGRATOR NV | HONDENKAPSALON BEAUTY | Dalla Valle (Atelier) | JACQUES CORNU | FILIP DENDAUW

FLBELCA BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELCA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf FLBELCA BVBA bevindt zich op het adres: Tieltsestr. 26 8531 Harelbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLBELCA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELCA BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELCA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELCA BVBA, openstaande posities, locatie van FLBELCA BVBA op de kaart.

FLBELCA BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBELCA BVBA, company assigned to the tax number BE01487792968. The company FLBELCA BVBA is located at the address: Tieltsestr. 26 8531 Harelbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLBELCA BVBA were not found.
The main activity of FLBELCA BVBA is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELCA BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBELCA BVBA, open positions, location of FLBELCA BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELCA BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELCA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELCA BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELCA BVBA, employees, financial statistics.