VD ASSURFINANCE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • VD ASSURFINANCE

Contactgegevens VD ASSURFINANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VD ASSURFINANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VD ASSURFINANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE J.M. DE VISMES 6; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10450013 (+32-10450013) 10450013 (+32-10450013)

Fax (fax): +32 (3) 707-65-66 +32 (3) 707-65-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VD ASSURFINANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VD ASSURFINANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VD ASSURFINANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VD ASSURFINANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VD ASSURFINANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VD ASSURFINANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VD ASSURFINANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VD ASSURFINANCE
Products information VD ASSURFINANCE

BTW identificatienummer (tax): BE01631988525
Ondernemingsnummer: 8968383789
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VD ASSURFINANCE
(Get full report from official database of BE for VD ASSURFINANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VD ASSURFINANCE
Addition kinds of activities for VD ASSURFINANCE

331500. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
357703. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
701100. Hotels en motels | Hotels and motels
27410601. Technische handleidingen: publicatie en drukwerk | Technical manuals: publishing and printing
32290702. Schoorstenen, lamp: geperst of geblazen glas | Chimneys, lamp: pressed or blown glass
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
38230202. Manometers, industrieel proces type | Manometers, industrial process type
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
72990802. Stikken, aangepast | Stitching, custom

Werken bij VD ASSURFINANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VD ASSURFINANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VD ASSURFINANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VD ASSURFINANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

Zoek naar antwoorden van VD ASSURFINANCE in sociale netwerken
Look for responds of VD ASSURFINANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VD ASSURFINANCE. Laat een reactie achter voor VD ASSURFINANCE. VD ASSURFINANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VD ASSURFINANCE. Leave a respond for VD ASSURFINANCE. VD ASSURFINANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VD ASSURFINANCE op de google maps. Adres en contacten VD ASSURFINANCE
Location of VD ASSURFINANCE on the google maps. Address and contacts of VD ASSURFINANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come VD ASSURFINANCE VD ASSURFINANCE: Leyman R | Katia's Kapsalon | M.L.B. Communication | NEW EPOQUE | A. NISSENS

Other related companies as VD ASSURFINANCE: Leyman R | Katia's Kapsalon | M.L.B. Communication | NEW EPOQUE | A. NISSENS

VD ASSURFINANCE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VD ASSURFINANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631988525. Het bedrijf VD ASSURFINANCE bevindt zich op het adres: RUE J.M. DE VISMES 6; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 450,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van VD ASSURFINANCE is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VD ASSURFINANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VD ASSURFINANCE, openstaande posities, locatie van VD ASSURFINANCE op de kaart.

VD ASSURFINANCE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VD ASSURFINANCE, company assigned to the tax number BE01631988525. The company VD ASSURFINANCE is located at the address: RUE J.M. DE VISMES 6; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 450,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of VD ASSURFINANCE is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VD ASSURFINANCE is not available. You also can look at reviews of VD ASSURFINANCE, open positions, location of VD ASSURFINANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VD ASSURFINANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VD ASSURFINANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VD ASSURFINANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VD ASSURFINANCE, employees, financial statistics.