NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF

Contactgegevens NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'YSER 13-15; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69222694 (+32-69222694) 69222694 (+32-69222694)

Fax (fax): +32 (9) 741-57-86 +32 (9) 741-57-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF
Products information NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF

BTW identificatienummer (tax): BE02123352050
Ondernemingsnummer: 9025787353
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activités: Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF
(Get full report from official database of BE for NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF
Addition kinds of activities for NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF

609999. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
35470101. Billet molens | Billet mills
38120118. Horizon vluchtindicatoren | Horizon flight indicators
38429919. Sterilisatoren, ziekenhuis en chirurgisch | Sterilizers, hospital and surgical
55219901. Antieke auto's | Antique automobiles

Werken bij NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF in sociale netwerken
Look for responds of NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF. Laat een reactie achter voor NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF. NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF. Leave a respond for NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF. NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF op de google maps. Adres en contacten NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF
Location of NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF on the google maps. Address and contacts of NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF

Andere gerelateerde bedrijven als come NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF: HUIS LARO | COLPAERT-DE VREEZE BVBA | PROVINCIAAL ZWEMBAD | ALDI | VAN DEN BOSSCHE

Other related companies as NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF: HUIS LARO | COLPAERT-DE VREEZE BVBA | PROVINCIAAL ZWEMBAD | ALDI | VAN DEN BOSSCHE

NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123352050. Het bedrijf NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF bevindt zich op het adres: RUE DE L'YSER 13-15; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, openstaande posities, locatie van NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF op de kaart.

NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, company assigned to the tax number BE02123352050. The company NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF is located at the address: RUE DE L'YSER 13-15; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage à Sec..
The main activity of NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF is not available. You also can look at reviews of NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, open positions, location of NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETTOYAGE ہ SEC VITANEUF, employees, financial statistics.