LEFEBVRE PHILIPPE

Contactgegevens LEFEBVRE PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEFEBVRE PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEFEBVRE PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES EGALOTS 3BB; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71711018 (+32-71711018) 71711018 (+32-71711018)

Fax (fax): +32 (59) 641-83-34 +32 (59) 641-83-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEFEBVRE PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEFEBVRE PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEFEBVRE PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEFEBVRE PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEFEBVRE PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEFEBVRE PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEFEBVRE PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEFEBVRE PHILIPPE
Products information LEFEBVRE PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE04532104492
Ondernemingsnummer: 1856658935
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEFEBVRE PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for LEFEBVRE PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEFEBVRE PHILIPPE
Addition kinds of activities for LEFEBVRE PHILIPPE

20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
23370101. Broekpakken: vrouwen, misses 'en juniors' | Pantsuits: women's, misses' and juniors'
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
50850302. Industriële uitrusting | Industrial fittings
73359903. Fotografische studio, commercieel | Photographic studio, commercial

Werken bij LEFEBVRE PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEFEBVRE PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEFEBVRE PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEFEBVRE PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

Zoek naar antwoorden van LEFEBVRE PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of LEFEBVRE PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEFEBVRE PHILIPPE. Laat een reactie achter voor LEFEBVRE PHILIPPE. LEFEBVRE PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEFEBVRE PHILIPPE. Leave a respond for LEFEBVRE PHILIPPE. LEFEBVRE PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEFEBVRE PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten LEFEBVRE PHILIPPE
Location of LEFEBVRE PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of LEFEBVRE PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEFEBVRE PHILIPPE LEFEBVRE PHILIPPE: Mon Ton Son SPRL | De Leeuw Textiel | GUY VERLINDEN | AB - CONFORT ENTREPRISES GIANNOTTA | DONNEAUX & FILS

Other related companies as LEFEBVRE PHILIPPE: Mon Ton Son SPRL | De Leeuw Textiel | GUY VERLINDEN | AB - CONFORT ENTREPRISES GIANNOTTA | DONNEAUX & FILS

LEFEBVRE PHILIPPE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEFEBVRE PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04532104492. Het bedrijf LEFEBVRE PHILIPPE bevindt zich op het adres: RUE DES EGALOTS 3BB; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 438,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van LEFEBVRE PHILIPPE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEFEBVRE PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEFEBVRE PHILIPPE, openstaande posities, locatie van LEFEBVRE PHILIPPE op de kaart.

LEFEBVRE PHILIPPE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEFEBVRE PHILIPPE, company assigned to the tax number BE04532104492. The company LEFEBVRE PHILIPPE is located at the address: RUE DES EGALOTS 3BB; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 438,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of LEFEBVRE PHILIPPE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEFEBVRE PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of LEFEBVRE PHILIPPE, open positions, location of LEFEBVRE PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEFEBVRE PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEFEBVRE PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEFEBVRE PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEFEBVRE PHILIPPE, employees, financial statistics.