LAMBRECHTS-CORNELIS

Contactgegevens LAMBRECHTS-CORNELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBRECHTS-CORNELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBRECHTS-CORNELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELBAAN 393BA; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15767046 (+32-15767046) 15767046 (+32-15767046)

Fax (fax): +32 (53) 248-79-68 +32 (53) 248-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBRECHTS-CORNELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBRECHTS-CORNELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBRECHTS-CORNELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBRECHTS-CORNELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBRECHTS-CORNELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBRECHTS-CORNELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBRECHTS-CORNELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBRECHTS-CORNELIS
Products information LAMBRECHTS-CORNELIS

BTW identificatienummer (tax): BE03179138183
Ondernemingsnummer: 1753936767
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBRECHTS-CORNELIS
(Get full report from official database of BE for LAMBRECHTS-CORNELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBRECHTS-CORNELIS
Addition kinds of activities for LAMBRECHTS-CORNELIS

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
295299. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
20410109. Haver bloem | Oat flour
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
63990102. Federale deposito verzekeringsmaatschappij (fdic) | Federal deposit insurance corporation (fdic)
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership

Werken bij LAMBRECHTS-CORNELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBRECHTS-CORNELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBRECHTS-CORNELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBRECHTS-CORNELIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

Zoek naar antwoorden van LAMBRECHTS-CORNELIS in sociale netwerken
Look for responds of LAMBRECHTS-CORNELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBRECHTS-CORNELIS. Laat een reactie achter voor LAMBRECHTS-CORNELIS. LAMBRECHTS-CORNELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBRECHTS-CORNELIS. Leave a respond for LAMBRECHTS-CORNELIS. LAMBRECHTS-CORNELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBRECHTS-CORNELIS op de google maps. Adres en contacten LAMBRECHTS-CORNELIS
Location of LAMBRECHTS-CORNELIS on the google maps. Address and contacts of LAMBRECHTS-CORNELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBRECHTS-CORNELIS LAMBRECHTS-CORNELIS: BINAME M. | VRIJE LAGERE SCHOOL | Geboers J | VITRA BELGIUM NV | MME CHANTAL ZANELLA

Other related companies as LAMBRECHTS-CORNELIS: BINAME M. | VRIJE LAGERE SCHOOL | Geboers J | VITRA BELGIUM NV | MME CHANTAL ZANELLA

LAMBRECHTS-CORNELIS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBRECHTS-CORNELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179138183. Het bedrijf LAMBRECHTS-CORNELIS bevindt zich op het adres: MECHELBAAN 393BA; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van LAMBRECHTS-CORNELIS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBRECHTS-CORNELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBRECHTS-CORNELIS, openstaande posities, locatie van LAMBRECHTS-CORNELIS op de kaart.

LAMBRECHTS-CORNELIS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBRECHTS-CORNELIS, company assigned to the tax number BE03179138183. The company LAMBRECHTS-CORNELIS is located at the address: MECHELBAAN 393BA; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of LAMBRECHTS-CORNELIS is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBRECHTS-CORNELIS is not available. You also can look at reviews of LAMBRECHTS-CORNELIS, open positions, location of LAMBRECHTS-CORNELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBRECHTS-CORNELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBRECHTS-CORNELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBRECHTS-CORNELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBRECHTS-CORNELIS, employees, financial statistics.