GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE

Contactgegevens GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GARNIER 2; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69215202 (+32-69215202) 69215202 (+32-69215202)

Fax (fax): +32 (61) 753-47-71 +32 (61) 753-47-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE
Products information GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE
(Get full report from official database of BE for GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE
Addition kinds of activities for GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE

238903. kostuums | Costumes
249302. Spaanplaat producten | Particleboard products
38240304. Tachometer, centrifugaal | Tachometer, centrifugal
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
73590300. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
86119903. Gemeenschapszaken en -diensten | Community affairs and services

Werken bij GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

Zoek naar antwoorden van GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE in sociale netwerken
Look for responds of GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE. Laat een reactie achter voor GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE. GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE. Leave a respond for GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE. GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE op de google maps. Adres en contacten GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE
Location of GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE on the google maps. Address and contacts of GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE: ALFONS NIJS | Thys M | Coif'Elle | Industrial Engineering and Construction | Carat bvba

Other related companies as GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE: ALFONS NIJS | Thys M | Coif'Elle | Industrial Engineering and Construction | Carat bvba

GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE bevindt zich op het adres: RUE GARNIER 2; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, openstaande posities, locatie van GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE op de kaart.

GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, company assigned to the tax number BE02026672363. The company GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE is located at the address: RUE GARNIER 2; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE is not available. You also can look at reviews of GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, open positions, location of GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUEVAR, LELUBRE, VANDERBORGHT & CIE, employees, financial statistics.