A. PETITJEAN

Contactgegevens A. PETITJEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. PETITJEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. PETITJEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NAMUR 174; 5310; EGHEZ?E, België

Telefoon (phone): 81513031 (+32-81513031) 81513031 (+32-81513031)

Fax (fax): +32 (69) 462-51-85 +32 (69) 462-51-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. PETITJEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. PETITJEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. PETITJEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. PETITJEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. PETITJEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. PETITJEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. PETITJEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. PETITJEAN
Products information A. PETITJEAN

BTW identificatienummer (tax): BE04315673828
Ondernemingsnummer: 9528411865
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. PETITJEAN
(Get full report from official database of BE for A. PETITJEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. PETITJEAN
Addition kinds of activities for A. PETITJEAN

599399. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
20769900. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
23290205. Jassen (suède, lederen, etc.), sport: mannen en jongens ' | Jackets (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
28990404. Fusees: snelweg, mariene of spoorweg | Fusees: highway, marine, or railroad
35790200. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
39991403. Bagage kaders | Luggage frames
44490104. Vervoer (vracht) op baaien en geluiden van de oceaan | Transportation (freight) on bays and sounds of the ocean
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio

Werken bij A. PETITJEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. PETITJEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. PETITJEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. PETITJEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

Zoek naar antwoorden van A. PETITJEAN in sociale netwerken
Look for responds of A. PETITJEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. PETITJEAN. Laat een reactie achter voor A. PETITJEAN. A. PETITJEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. PETITJEAN. Leave a respond for A. PETITJEAN. A. PETITJEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. PETITJEAN op de google maps. Adres en contacten A. PETITJEAN
Location of A. PETITJEAN on the google maps. Address and contacts of A. PETITJEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. PETITJEAN A. PETITJEAN: DRUKKERIJ TAMS | ALDI | PIZZA CHEZ SERGIO | EDELWEISS | BAUWIN MARC

Other related companies as A. PETITJEAN: DRUKKERIJ TAMS | ALDI | PIZZA CHEZ SERGIO | EDELWEISS | BAUWIN MARC

A. PETITJEAN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. PETITJEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04315673828. Het bedrijf A. PETITJEAN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NAMUR 174; 5310; EGHEZ?E. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van A. PETITJEAN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. PETITJEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. PETITJEAN, openstaande posities, locatie van A. PETITJEAN op de kaart.

A. PETITJEAN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. PETITJEAN, company assigned to the tax number BE04315673828. The company A. PETITJEAN is located at the address: CHAUSS?E DE NAMUR 174; 5310; EGHEZ?E. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of A. PETITJEAN is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. PETITJEAN is not available. You also can look at reviews of A. PETITJEAN, open positions, location of A. PETITJEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. PETITJEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. PETITJEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. PETITJEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. PETITJEAN, employees, financial statistics.