IPSOMAT

Contactgegevens IPSOMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IPSOMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

IPSOMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OSSEGHEM 62; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-, België

Telefoon (phone): 24103038 (+32-24103038) 24103038 (+32-24103038)

Fax (fax): +32 (14) 623-77-33 +32 (14) 623-77-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IPSOMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IPSOMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IPSOMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IPSOMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IPSOMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IPSOMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IPSOMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IPSOMAT
Products information IPSOMAT

BTW identificatienummer (tax): BE05458526611
Ondernemingsnummer: 1979980468
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Salon-Lavoir.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IPSOMAT
(Get full report from official database of BE for IPSOMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor IPSOMAT
Addition kinds of activities for IPSOMAT

7929. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
799701. Ijs sporten | Ice sports
01739908. Walnotenbos | Walnut grove
14559900. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
28210208. Polymethylmethacrylaatharsen, plexiglas | Polymethyl methacrylate resins, plexiglass
38240300. Voertuiginstrumenten | Vehicle instruments
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
51990300. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores

Werken bij IPSOMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IPSOMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IPSOMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IPSOMAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Ophangen van diverse designradiatoren, LowH2O en toebehoren aan de laklijn (incl. voorbereiding : keuze van ophangijzers, klaarzetten van te lakken producten) - Controleren van gelakte en te lakken producten dmv diverse meetinstrumenten en diverse labels - Afnemen en stapelen van gelakte producten - Intern transport verzorgen - Kwaliteitsformulieren invullen en etikettencontrole uitvoeren

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

Zoek naar antwoorden van IPSOMAT in sociale netwerken
Look for responds of IPSOMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor IPSOMAT. Laat een reactie achter voor IPSOMAT. IPSOMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IPSOMAT. Leave a respond for IPSOMAT. IPSOMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IPSOMAT op de google maps. Adres en contacten IPSOMAT
Location of IPSOMAT on the google maps. Address and contacts of IPSOMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come IPSOMAT IPSOMAT: Krediet Nuverheid | SALON DARIFA | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Onraet Ph | L. BAWIN

Other related companies as IPSOMAT: Krediet Nuverheid | SALON DARIFA | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Onraet Ph | L. BAWIN

IPSOMAT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IPSOMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05458526611. Het bedrijf IPSOMAT bevindt zich op het adres: RUE OSSEGHEM 62; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Salon-Lavoir..
De hoofdactiviteit van IPSOMAT is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IPSOMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IPSOMAT, openstaande posities, locatie van IPSOMAT op de kaart.

IPSOMAT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is IPSOMAT, company assigned to the tax number BE05458526611. The company IPSOMAT is located at the address: RUE OSSEGHEM 62; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Salon-Lavoir..
The main activity of IPSOMAT is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IPSOMAT is not available. You also can look at reviews of IPSOMAT, open positions, location of IPSOMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IPSOMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IPSOMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IPSOMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IPSOMAT, employees, financial statistics.