Dullaert Gebr BVBA

Contactgegevens Dullaert Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dullaert Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dullaert Gebr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voorthoek 76; 9190; Stekene, België

Telefoon (phone): 03 707 03 47; 03 770 78 00; 03 789 27 67 (+32-03 707 03 47; 03 770 78 00; 03 789 27 67) 03 707 03 47; 03 770 78 00; 03 789 27 67 (+32-03 707 03 47; 03 770 78 00; 03 789 27 67)

Fax (fax): 03 789 27 67 (+32-03 789 27 67) 03 789 27 67 (+32-03 789 27 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dullaert Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dullaert Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dullaert Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dullaert Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dullaert Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dullaert Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dullaert Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dullaert Gebr BVBA
Products information Dullaert Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08447631835
Ondernemingsnummer: 2449920654
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 455,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Contractors - Road building; Parking-places (Laying-out)

Product categorie (product category): Asphalt contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dullaert Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Dullaert Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dullaert Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Dullaert Gebr BVBA

07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
17999914. Brandweerinstallatie | Fire escape installation
20370200. Fruitsappen | Fruit juices
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
50399912. Bodem erosie controle stoffen | Soil erosion control fabrics
65120100. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation

Werken bij Dullaert Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dullaert Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dullaert Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dullaert Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

Zoek naar antwoorden van Dullaert Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dullaert Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dullaert Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Dullaert Gebr BVBA. Dullaert Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dullaert Gebr BVBA. Leave a respond for Dullaert Gebr BVBA. Dullaert Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dullaert Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Dullaert Gebr BVBA
Location of Dullaert Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Dullaert Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dullaert Gebr BVBA Dullaert Gebr BVBA: F | HENDRICKX | CLAUDE GOSSET | J & D Projects NV | Jan Bliki

Other related companies as Dullaert Gebr BVBA: F | HENDRICKX | CLAUDE GOSSET | J & D Projects NV | Jan Bliki

Dullaert Gebr BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dullaert Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08447631835. Het bedrijf Dullaert Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Voorthoek 76; 9190; Stekene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 455,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Asphalt contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Road building; Parking-places (Laying-out).
De hoofdactiviteit van Dullaert Gebr BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dullaert Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dullaert Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Dullaert Gebr BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dullaert Gebr BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dullaert Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE08447631835. The company Dullaert Gebr BVBA is located at the address: Voorthoek 76; 9190; Stekene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 455,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Asphalt contractors. List of products are Contractors - Road building; Parking-places (Laying-out).
The main activity of Dullaert Gebr BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dullaert Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Dullaert Gebr BVBA, open positions, location of Dullaert Gebr BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dullaert Gebr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dullaert Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dullaert Gebr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dullaert Gebr BVBA, employees, financial statistics.