ALAIN SCHALENBORGH

Contactgegevens ALAIN SCHALENBORGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN SCHALENBORGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN SCHALENBORGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALSAUT 102; 6240; FARCIENNES, België

Telefoon (phone): 71382977 (+32-71382977) 71382977 (+32-71382977)

Fax (fax): +32 (57) 823-76-27 +32 (57) 823-76-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN SCHALENBORGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN SCHALENBORGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN SCHALENBORGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN SCHALENBORGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN SCHALENBORGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN SCHALENBORGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN SCHALENBORGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN SCHALENBORGH
Products information ALAIN SCHALENBORGH

BTW identificatienummer (tax): BE05581848144
Ondernemingsnummer: 8458892822
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN SCHALENBORGH
(Get full report from official database of BE for ALAIN SCHALENBORGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN SCHALENBORGH
Addition kinds of activities for ALAIN SCHALENBORGH

236904. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
12310102. Screening planten, antraciet | Screening plants, anthracite
20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
22410405. Braids, buisvormig nylon of plastic | Braids, tubular nylon or plastic
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
35699916. Bewakingsovens voor het verouderen en testen van poeder | Surveillance ovens for aging and testing powder
39110100. Juwelenkleding | Jewelry apparel

Werken bij ALAIN SCHALENBORGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN SCHALENBORGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN SCHALENBORGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN SCHALENBORGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Gumption - SAP Consultants (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   Ask anyone at Thevaluechain why he or she likes working for the company and the answer will be: because of the great atmosphere and the professionalism. You can let your hair down every now and again. Correction, you must :-).  Watch the Red Devils together. Have a drink in the evening. Colleagues you like hanging out with in your spare time are a rare commodity, but not at Thevaluechain.     Your profile A good overview of the complete SAP for Logistics or Utilities solution. Familiar with one or more of the following SAP domains (SAP SD, SAP MM, SAP PM, SAP PP, SAP PS, SAP WM, ...) Strong interest in S/4 Hana A solid technical and/or functional knowledge of SAP  Good knowledge of French, English and/or Dutch   Our offer   It's impossible to define 'a great atmosphere'. You can't Google it. Ask someone what they mean, and you get the usual responses. We have a close team. Everyone is very open. There's lots of personal contact.  When you walk around for a day at Thevaluechain offices you will see it. You will understand what our consultants mean. They like working. They are proud of their company. Of their profession. They'll happily tell you all about the family feel. Lifelong learning is one of the cornerstones of Thevaluechain. With the Solution Evenings where the consultants refine their expertise. Or the workgroups on the latest technologies. Or the coaching sessions personal skills to leadership.     About Thevaluechain   Thevaluechain helps companies to speed up and increase the business value of SAP. As a trusted partner, we aim for the total approach with smart innovation, simplification and sustainability. We go beyond simple: with functional and technical expertise and an unconditional commitment we convert the implementation into a unique differentiator. The 200 consultants of Thevaluechain are a colourful bunch. As is normal in any healthy business. A mix of specialists and generalists, techies and lateral thinkers, out-and-out experts and sharp sales staff, newbies and veterans. What do they share? Their drive. They are professional without being rigid. Independent yet sociable.     Would you like to add value to our team?   As Thevaluechain is growing fast - with new offices in Belgium (Wavre), The Netherlands, Luxembourg and Switzerland. We are looking for SAP consultants from all seniority levels.  And we are eager to get them on board as soon as possible!    Our promise to you: You'll be respected, your initiative will be encouraged, your career and professional development will be our top priorities, you'll be remunerated based on merit and performance, you'll constantly learn, no matter how experienced you are.     Interested?   Thevaluechain looks forward to receiving your application! 

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van ALAIN SCHALENBORGH in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN SCHALENBORGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN SCHALENBORGH. Laat een reactie achter voor ALAIN SCHALENBORGH. ALAIN SCHALENBORGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN SCHALENBORGH. Leave a respond for ALAIN SCHALENBORGH. ALAIN SCHALENBORGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN SCHALENBORGH op de google maps. Adres en contacten ALAIN SCHALENBORGH
Location of ALAIN SCHALENBORGH on the google maps. Address and contacts of ALAIN SCHALENBORGH

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN SCHALENBORGH ALAIN SCHALENBORGH: S. DEVILLE | JULES PETERS | Microtech BVBA | VELOCLUB SPORTIEVE HOOP REKKEM | MICHEL FUSILLIER

Other related companies as ALAIN SCHALENBORGH: S. DEVILLE | JULES PETERS | Microtech BVBA | VELOCLUB SPORTIEVE HOOP REKKEM | MICHEL FUSILLIER

ALAIN SCHALENBORGH is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN SCHALENBORGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581848144. Het bedrijf ALAIN SCHALENBORGH bevindt zich op het adres: RUE ALSAUT 102; 6240; FARCIENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ALAIN SCHALENBORGH is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN SCHALENBORGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN SCHALENBORGH, openstaande posities, locatie van ALAIN SCHALENBORGH op de kaart.

ALAIN SCHALENBORGH is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN SCHALENBORGH, company assigned to the tax number BE05581848144. The company ALAIN SCHALENBORGH is located at the address: RUE ALSAUT 102; 6240; FARCIENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ALAIN SCHALENBORGH is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN SCHALENBORGH is not available. You also can look at reviews of ALAIN SCHALENBORGH, open positions, location of ALAIN SCHALENBORGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN SCHALENBORGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN SCHALENBORGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN SCHALENBORGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN SCHALENBORGH, employees, financial statistics.