AIM? CASSIERS

Contactgegevens AIM? CASSIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIM? CASSIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIM? CASSIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLAUWEWEG 13; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58411793 (+32-58411793) 58411793 (+32-58411793)

Fax (fax): +32 (83) 930-63-67 +32 (83) 930-63-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIM? CASSIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIM? CASSIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIM? CASSIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIM? CASSIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIM? CASSIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIM? CASSIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIM? CASSIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIM? CASSIERS
Products information AIM? CASSIERS

BTW identificatienummer (tax): BE07965332031
Ondernemingsnummer: 8581390380
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIM? CASSIERS
(Get full report from official database of BE for AIM? CASSIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIM? CASSIERS
Addition kinds of activities for AIM? CASSIERS

283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
50320100. Plaveiselmaterialen | Paving materials
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
58120702. Seafood Shack | Seafood shack

Werken bij AIM? CASSIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIM? CASSIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIM? CASSIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIM? CASSIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student Verkoop charcuterie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student werk je op woensdagnamiddag, zaterdag en de schoolvakanties. Je staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. Het bedienen en adviseren van de klanten is je voornaamste verantwoordelijkheid. Je staat in het voor het versnijden en verpakken van vlees en charcuterie. Je bedient de klanten en zorgt voor een correcte eindafrekening van de bestellingen

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

Zoek naar antwoorden van AIM? CASSIERS in sociale netwerken
Look for responds of AIM? CASSIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIM? CASSIERS. Laat een reactie achter voor AIM? CASSIERS. AIM? CASSIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIM? CASSIERS. Leave a respond for AIM? CASSIERS. AIM? CASSIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIM? CASSIERS op de google maps. Adres en contacten AIM? CASSIERS
Location of AIM? CASSIERS on the google maps. Address and contacts of AIM? CASSIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come AIM? CASSIERS AIM? CASSIERS: Christiaens H | HUIS VAN DEN STEEN | NICKEL GRAPHIC STUDIO | G. COLLE | Securosafe nv

Other related companies as AIM? CASSIERS: Christiaens H | HUIS VAN DEN STEEN | NICKEL GRAPHIC STUDIO | G. COLLE | Securosafe nv

AIM? CASSIERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIM? CASSIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07965332031. Het bedrijf AIM? CASSIERS bevindt zich op het adres: BLAUWEWEG 13; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 301,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van AIM? CASSIERS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIM? CASSIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIM? CASSIERS, openstaande posities, locatie van AIM? CASSIERS op de kaart.

AIM? CASSIERS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIM? CASSIERS, company assigned to the tax number BE07965332031. The company AIM? CASSIERS is located at the address: BLAUWEWEG 13; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 301,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of AIM? CASSIERS is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AIM? CASSIERS is not available. You also can look at reviews of AIM? CASSIERS, open positions, location of AIM? CASSIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIM? CASSIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIM? CASSIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIM? CASSIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIM? CASSIERS, employees, financial statistics.