GIOVANNA COPPOLA

Contactgegevens GIOVANNA COPPOLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIOVANNA COPPOLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIOVANNA COPPOLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE THOMAS EDISON 65; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42337700 (+32-42337700) 42337700 (+32-42337700)

Fax (fax): +32 (15) 663-71-36 +32 (15) 663-71-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIOVANNA COPPOLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIOVANNA COPPOLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIOVANNA COPPOLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIOVANNA COPPOLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIOVANNA COPPOLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIOVANNA COPPOLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIOVANNA COPPOLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIOVANNA COPPOLA
Products information GIOVANNA COPPOLA

BTW identificatienummer (tax): BE05725219726
Ondernemingsnummer: 8173797607
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIOVANNA COPPOLA
(Get full report from official database of BE for GIOVANNA COPPOLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIOVANNA COPPOLA
Addition kinds of activities for GIOVANNA COPPOLA

358101. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
25410107. Bewaar fronts, geprefabriceerd: hout | Store fronts, prefabricated: wood
33510201. Koperen buis | Copper pipe
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape
50639904. Motorregelaars, voorgerechten en relais: elektrisch | Motor controls, starters and relays: electric
50910504. Spa apparatuur en benodigdheden | Spa equipment and supplies
55619901. Stacaravans | Motor homes

Werken bij GIOVANNA COPPOLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIOVANNA COPPOLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIOVANNA COPPOLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIOVANNA COPPOLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van GIOVANNA COPPOLA in sociale netwerken
Look for responds of GIOVANNA COPPOLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIOVANNA COPPOLA. Laat een reactie achter voor GIOVANNA COPPOLA. GIOVANNA COPPOLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIOVANNA COPPOLA. Leave a respond for GIOVANNA COPPOLA. GIOVANNA COPPOLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIOVANNA COPPOLA op de google maps. Adres en contacten GIOVANNA COPPOLA
Location of GIOVANNA COPPOLA on the google maps. Address and contacts of GIOVANNA COPPOLA

Andere gerelateerde bedrijven als come GIOVANNA COPPOLA GIOVANNA COPPOLA: U.C.L.-D?PARTEMENT ARKE | ANDR? LIENART | MARIA PILLITTERI | Frederix Wim Natuurdrogisterij | De Prijcker M

Other related companies as GIOVANNA COPPOLA: U.C.L.-D?PARTEMENT ARKE | ANDR? LIENART | MARIA PILLITTERI | Frederix Wim Natuurdrogisterij | De Prijcker M

GIOVANNA COPPOLA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIOVANNA COPPOLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05725219726. Het bedrijf GIOVANNA COPPOLA bevindt zich op het adres: RUE THOMAS EDISON 65; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van GIOVANNA COPPOLA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIOVANNA COPPOLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIOVANNA COPPOLA, openstaande posities, locatie van GIOVANNA COPPOLA op de kaart.

GIOVANNA COPPOLA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIOVANNA COPPOLA, company assigned to the tax number BE05725219726. The company GIOVANNA COPPOLA is located at the address: RUE THOMAS EDISON 65; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage à Sec..
The main activity of GIOVANNA COPPOLA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GIOVANNA COPPOLA is not available. You also can look at reviews of GIOVANNA COPPOLA, open positions, location of GIOVANNA COPPOLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIOVANNA COPPOLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIOVANNA COPPOLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIOVANNA COPPOLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIOVANNA COPPOLA, employees, financial statistics.