DOKTER BOMBLED PHILIPPE

Contactgegevens DOKTER BOMBLED PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOKTER BOMBLED PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOKTER BOMBLED PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COMBATTANTS ET D?PORT?S 2A; 6536; THUIN, België

Telefoon (phone): 71534037 (+32-71534037) 71534037 (+32-71534037)

Fax (fax): +32 (84) 743-47-36 +32 (84) 743-47-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOKTER BOMBLED PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOKTER BOMBLED PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOKTER BOMBLED PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOKTER BOMBLED PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOKTER BOMBLED PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOKTER BOMBLED PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOKTER BOMBLED PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOKTER BOMBLED PHILIPPE
Products information DOKTER BOMBLED PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE01241699218
Ondernemingsnummer: 6744476318
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.. Sp茅cialit茅s: Acupuncture.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives. M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOKTER BOMBLED PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for DOKTER BOMBLED PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOKTER BOMBLED PHILIPPE
Addition kinds of activities for DOKTER BOMBLED PHILIPPE

7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
26210804. Kraft verpakkingspapier | Kraft wrapping paper
26530102. Display artikelen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, corrugated: made from purchased materials
32970201. Cement vuurvaste materialen, nonclay | Cement refractories, nonclay
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical
76992301. Mes, zaag- en gereedschapsscherpen en repareren | Knife, saw and tool sharpening and repair
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service

Werken bij DOKTER BOMBLED PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOKTER BOMBLED PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOKTER BOMBLED PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOKTER BOMBLED PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

  • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van DOKTER BOMBLED PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of DOKTER BOMBLED PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOKTER BOMBLED PHILIPPE. Laat een reactie achter voor DOKTER BOMBLED PHILIPPE. DOKTER BOMBLED PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOKTER BOMBLED PHILIPPE. Leave a respond for DOKTER BOMBLED PHILIPPE. DOKTER BOMBLED PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOKTER BOMBLED PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten DOKTER BOMBLED PHILIPPE
Location of DOKTER BOMBLED PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of DOKTER BOMBLED PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOKTER BOMBLED PHILIPPE DOKTER BOMBLED PHILIPPE: DUBOIS-DUMONT & DUBOIS V. | JEAN-PIERRE KENES | PATRICK JESPERS | UNIGLOBE NUYENFS REIZEN | Delme F

Other related companies as DOKTER BOMBLED PHILIPPE: DUBOIS-DUMONT & DUBOIS V. | JEAN-PIERRE KENES | PATRICK JESPERS | UNIGLOBE NUYENFS REIZEN | Delme F

DOKTER BOMBLED PHILIPPE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOKTER BOMBLED PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01241699218. Het bedrijf DOKTER BOMBLED PHILIPPE bevindt zich op het adres: RUE COMBATTANTS ET D?PORT?S 2A; 6536; THUIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decines alternatives. M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.. Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
De hoofdactiviteit van DOKTER BOMBLED PHILIPPE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOKTER BOMBLED PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOKTER BOMBLED PHILIPPE, openstaande posities, locatie van DOKTER BOMBLED PHILIPPE op de kaart.

DOKTER BOMBLED PHILIPPE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOKTER BOMBLED PHILIPPE, company assigned to the tax number BE01241699218. The company DOKTER BOMBLED PHILIPPE is located at the address: RUE COMBATTANTS ET D?PORT?S 2A; 6536; THUIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decines alternatives. M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.. Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
The main activity of DOKTER BOMBLED PHILIPPE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOKTER BOMBLED PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of DOKTER BOMBLED PHILIPPE, open positions, location of DOKTER BOMBLED PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOKTER BOMBLED PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOKTER BOMBLED PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOKTER BOMBLED PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOKTER BOMBLED PHILIPPE, employees, financial statistics.