SOLARIUM ELEGANCE

Contactgegevens SOLARIUM ELEGANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLARIUM ELEGANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLARIUM ELEGANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIERS DE RAVESCHOOTLAAN 93; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50602112 (+32-50602112) 50602112 (+32-50602112)

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLARIUM ELEGANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLARIUM ELEGANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLARIUM ELEGANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLARIUM ELEGANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLARIUM ELEGANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLARIUM ELEGANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLARIUM ELEGANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLARIUM ELEGANCE
Products information SOLARIUM ELEGANCE

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Bancs Solaires.. Sp茅cialit茅s: Di茅t茅tique.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives. Centres de relaxation and bien-锚tre. Instituts de beaut茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLARIUM ELEGANCE
(Get full report from official database of BE for SOLARIUM ELEGANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLARIUM ELEGANCE
Addition kinds of activities for SOLARIUM ELEGANCE

025100. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
201500. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
513701. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
28340000. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel
34420200. Louvers, luiken, jaloezieën en dergelijke artikelen | Louvers, shutters, jalousies, and similar items
51929902. Tijdschriften | Magazines
57220200. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
59619904. Kaarten, postorder | Cards, mail order

Werken bij SOLARIUM ELEGANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLARIUM ELEGANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLARIUM ELEGANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLARIUM ELEGANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van SOLARIUM ELEGANCE in sociale netwerken
Look for responds of SOLARIUM ELEGANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLARIUM ELEGANCE. Laat een reactie achter voor SOLARIUM ELEGANCE. SOLARIUM ELEGANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLARIUM ELEGANCE. Leave a respond for SOLARIUM ELEGANCE. SOLARIUM ELEGANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLARIUM ELEGANCE op de google maps. Adres en contacten SOLARIUM ELEGANCE
Location of SOLARIUM ELEGANCE on the google maps. Address and contacts of SOLARIUM ELEGANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLARIUM ELEGANCE SOLARIUM ELEGANCE: AVEVE TUINCENTRUM | O.F.I. S.A. | WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. | De Wispelaere Daniel | PITTA MAMA?S

Other related companies as SOLARIUM ELEGANCE: AVEVE TUINCENTRUM | O.F.I. S.A. | WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. | De Wispelaere Daniel | PITTA MAMA?S

SOLARIUM ELEGANCE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLARIUM ELEGANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf SOLARIUM ELEGANCE bevindt zich op het adres: PIERS DE RAVESCHOOTLAAN 93; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decines alternatives. Centres de relaxation and bien-锚tre. Instituts de beaut茅. Lijst met producten zijn Services: Bancs Solaires.. Sp茅cialit茅s: Di茅t茅tique..
De hoofdactiviteit van SOLARIUM ELEGANCE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLARIUM ELEGANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLARIUM ELEGANCE, openstaande posities, locatie van SOLARIUM ELEGANCE op de kaart.

SOLARIUM ELEGANCE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLARIUM ELEGANCE, company assigned to the tax number BE03219787597. The company SOLARIUM ELEGANCE is located at the address: PIERS DE RAVESCHOOTLAAN 93; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decines alternatives. Centres de relaxation and bien-锚tre. Instituts de beaut茅. List of products are Services: Bancs Solaires.. Sp茅cialit茅s: Di茅t茅tique..
The main activity of SOLARIUM ELEGANCE is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLARIUM ELEGANCE is not available. You also can look at reviews of SOLARIUM ELEGANCE, open positions, location of SOLARIUM ELEGANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLARIUM ELEGANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLARIUM ELEGANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLARIUM ELEGANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLARIUM ELEGANCE, employees, financial statistics.