AQUA CENTER 44

Contactgegevens AQUA CENTER 44: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUA CENTER 44: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUA CENTER 44

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE DAMPICOURT 44; 6760; VIRTON, België

Telefoon (phone): 63579111 (+32-63579111) 63579111 (+32-63579111)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUA CENTER 44: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUA CENTER 44"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUA CENTER 44"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUA CENTER 44, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUA CENTER 44. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUA CENTER 44, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUA CENTER 44. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUA CENTER 44
Products information AQUA CENTER 44

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Centre de Sant茅, Sauna Familial.. Sp茅cialit茅s: Ost茅opathie.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives. Centres de relaxation and bien-锚tre

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUA CENTER 44
(Get full report from official database of BE for AQUA CENTER 44)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUA CENTER 44
Addition kinds of activities for AQUA CENTER 44

20230302. Gedroogde crème | Dried cream
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
50120104. Vans, noncommercial | Vans, noncommercial
58129907. Diner | Diner
73891900. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
80710104. Patologisch laboratorium | Pathological laboratory

Werken bij AQUA CENTER 44: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUA CENTER 44: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUA CENTER 44. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUA CENTER 44. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Loodgieter (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

  • Allround Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

Zoek naar antwoorden van AQUA CENTER 44 in sociale netwerken
Look for responds of AQUA CENTER 44 in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUA CENTER 44. Laat een reactie achter voor AQUA CENTER 44. AQUA CENTER 44 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUA CENTER 44. Leave a respond for AQUA CENTER 44. AQUA CENTER 44 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUA CENTER 44 op de google maps. Adres en contacten AQUA CENTER 44
Location of AQUA CENTER 44 on the google maps. Address and contacts of AQUA CENTER 44

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUA CENTER 44 AQUA CENTER 44: ´T BLOEMISTJE | CAPUCCINO CORNER | LIEVEN DEMUYS | VERSMISSEN MARC | Lubolux Oil NV

Other related companies as AQUA CENTER 44: ´T BLOEMISTJE | CAPUCCINO CORNER | LIEVEN DEMUYS | VERSMISSEN MARC | Lubolux Oil NV

AQUA CENTER 44 is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUA CENTER 44, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf AQUA CENTER 44 bevindt zich op het adres: ROUTE DE DAMPICOURT 44; 6760; VIRTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decines alternatives. Centres de relaxation and bien-锚tre. Lijst met producten zijn Services: Centre de Sant茅, Sauna Familial.. Sp茅cialit茅s: Ost茅opathie..
De hoofdactiviteit van AQUA CENTER 44 is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUA CENTER 44 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUA CENTER 44, openstaande posities, locatie van AQUA CENTER 44 op de kaart.

AQUA CENTER 44 is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AQUA CENTER 44, company assigned to the tax number BE05420623779. The company AQUA CENTER 44 is located at the address: ROUTE DE DAMPICOURT 44; 6760; VIRTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decines alternatives. Centres de relaxation and bien-锚tre. List of products are Services: Centre de Sant茅, Sauna Familial.. Sp茅cialit茅s: Ost茅opathie..
The main activity of AQUA CENTER 44 is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUA CENTER 44 is not available. You also can look at reviews of AQUA CENTER 44, open positions, location of AQUA CENTER 44 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUA CENTER 44, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUA CENTER 44, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUA CENTER 44, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUA CENTER 44, employees, financial statistics.