VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF
Private companiesRailroad Transportation • VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF

Contactgegevens VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHAMPS DU PUITS 6; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10415497 (+32-10415497) 10415497 (+32-10415497)

Fax (fax): +32 (4) 895-34-55 +32 (4) 895-34-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF
Products information VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF

BTW identificatienummer (tax): BE06792816162
Ondernemingsnummer: 1602600097
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sp茅cialit茅s: Acupuncture.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF
(Get full report from official database of BE for VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF
Addition kinds of activities for VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF

20330202. Jellies, eetbaar, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Jellies, edible, including imitation: in cans, jars, etc.
28650109. Drug kleurstoffen, synthetisch | Drug dyes, synthetic
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services
91990101. Algemeen boekhoudkantoor, overheid | General accounting office, government

Werken bij VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF in sociale netwerken
Look for responds of VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF. Laat een reactie achter voor VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF. VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF. Leave a respond for VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF. VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF op de google maps. Adres en contacten VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF
Location of VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF on the google maps. Address and contacts of VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF: MARCUS LOSSIGNOL | Cornelis K | PRESS SHOP | CLAUDE MANISE | Voisin J

Other related companies as VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF: MARCUS LOSSIGNOL | Cornelis K | PRESS SHOP | CLAUDE MANISE | Voisin J

VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06792816162. Het bedrijf VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF bevindt zich op het adres: RUE DU CHAMPS DU PUITS 6; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
De hoofdactiviteit van VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, openstaande posities, locatie van VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF op de kaart.

VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, company assigned to the tax number BE06792816162. The company VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF is located at the address: RUE DU CHAMPS DU PUITS 6; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
The main activity of VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF is not available. You also can look at reviews of VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, open positions, location of VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN 'T HOOFT ANNETTE - BAF, employees, financial statistics.