EMERENTIA WEEMAES

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • EMERENTIA WEEMAES
Private companiesPersonal Services • EMERENTIA WEEMAES

Contactgegevens EMERENTIA WEEMAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMERENTIA WEEMAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMERENTIA WEEMAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WARANDESTRAAT 37; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14411827 (+32-14411827) 14411827 (+32-14411827)

Fax (fax): +32 (53) 451-61-45 +32 (53) 451-61-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMERENTIA WEEMAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMERENTIA WEEMAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMERENTIA WEEMAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMERENTIA WEEMAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMERENTIA WEEMAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMERENTIA WEEMAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMERENTIA WEEMAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMERENTIA WEEMAES
Products information EMERENTIA WEEMAES

BTW identificatienummer (tax): BE04664764404
Ondernemingsnummer: 4075622558
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMERENTIA WEEMAES
(Get full report from official database of BE for EMERENTIA WEEMAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMERENTIA WEEMAES
Addition kinds of activities for EMERENTIA WEEMAES

3571. Elektronische computers | Electronic computers
335504. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
20230202. Geconcentreerde melk | Concentrated milk
23920000. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
25420200. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
37430303. Lokale locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Mining locomotives and parts, electric or nonelectric
54519904. Melk | Milk
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard

Werken bij EMERENTIA WEEMAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMERENTIA WEEMAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMERENTIA WEEMAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMERENTIA WEEMAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van EMERENTIA WEEMAES in sociale netwerken
Look for responds of EMERENTIA WEEMAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMERENTIA WEEMAES. Laat een reactie achter voor EMERENTIA WEEMAES. EMERENTIA WEEMAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMERENTIA WEEMAES. Leave a respond for EMERENTIA WEEMAES. EMERENTIA WEEMAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMERENTIA WEEMAES op de google maps. Adres en contacten EMERENTIA WEEMAES
Location of EMERENTIA WEEMAES on the google maps. Address and contacts of EMERENTIA WEEMAES

Andere gerelateerde bedrijven als come EMERENTIA WEEMAES EMERENTIA WEEMAES: DE GOUDEN KROON | De Wever M | Francine | BELSUN SOFTWARE | HARMONIE

Other related companies as EMERENTIA WEEMAES: DE GOUDEN KROON | De Wever M | Francine | BELSUN SOFTWARE | HARMONIE

EMERENTIA WEEMAES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMERENTIA WEEMAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04664764404. Het bedrijf EMERENTIA WEEMAES bevindt zich op het adres: WARANDESTRAAT 37; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 821,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van EMERENTIA WEEMAES is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMERENTIA WEEMAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMERENTIA WEEMAES, openstaande posities, locatie van EMERENTIA WEEMAES op de kaart.

EMERENTIA WEEMAES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMERENTIA WEEMAES, company assigned to the tax number BE04664764404. The company EMERENTIA WEEMAES is located at the address: WARANDESTRAAT 37; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 821,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage à Sec..
The main activity of EMERENTIA WEEMAES is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EMERENTIA WEEMAES is not available. You also can look at reviews of EMERENTIA WEEMAES, open positions, location of EMERENTIA WEEMAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMERENTIA WEEMAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMERENTIA WEEMAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMERENTIA WEEMAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMERENTIA WEEMAES, employees, financial statistics.