PATRICK BRUWAERT - BAF

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • PATRICK BRUWAERT - BAF
Private companiesRailroad Transportation • PATRICK BRUWAERT - BAF

Contactgegevens PATRICK BRUWAERT - BAF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK BRUWAERT - BAF: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK BRUWAERT - BAF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEPANNELAAN 22; 8670; KOKSIJDE (GROOT), België

Telefoon (phone): 58515266 (+32-58515266) 58515266 (+32-58515266)

Fax (fax): +32 (4) 720-75-34 +32 (4) 720-75-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK BRUWAERT - BAF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK BRUWAERT - BAF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK BRUWAERT - BAF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK BRUWAERT - BAF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK BRUWAERT - BAF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK BRUWAERT - BAF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK BRUWAERT - BAF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK BRUWAERT - BAF
Products information PATRICK BRUWAERT - BAF

BTW identificatienummer (tax): BE08191101074
Ondernemingsnummer: 5649688720
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialit茅s: Acupuncture.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK BRUWAERT - BAF
(Get full report from official database of BE for PATRICK BRUWAERT - BAF)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK BRUWAERT - BAF
Addition kinds of activities for PATRICK BRUWAERT - BAF

17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
35490000. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
36390103. Vuilnispersen, huishoudelijk | Trash compactors, household
38260102. Waterstof-ion apparatuur, colorimetric | Hydrogen ion equipment, colorimetric

Werken bij PATRICK BRUWAERT - BAF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK BRUWAERT - BAF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK BRUWAERT - BAF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK BRUWAERT - BAF. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van PATRICK BRUWAERT - BAF in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK BRUWAERT - BAF in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK BRUWAERT - BAF. Laat een reactie achter voor PATRICK BRUWAERT - BAF. PATRICK BRUWAERT - BAF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK BRUWAERT - BAF. Leave a respond for PATRICK BRUWAERT - BAF. PATRICK BRUWAERT - BAF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK BRUWAERT - BAF op de google maps. Adres en contacten PATRICK BRUWAERT - BAF
Location of PATRICK BRUWAERT - BAF on the google maps. Address and contacts of PATRICK BRUWAERT - BAF

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK BRUWAERT - BAF PATRICK BRUWAERT - BAF: ALARMSYSTEMEN BILLIAU | Crutzenhof | Wulbrecht K | SAPEX SA | Nys M

Other related companies as PATRICK BRUWAERT - BAF: ALARMSYSTEMEN BILLIAU | Crutzenhof | Wulbrecht K | SAPEX SA | Nys M

PATRICK BRUWAERT - BAF is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK BRUWAERT - BAF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08191101074. Het bedrijf PATRICK BRUWAERT - BAF bevindt zich op het adres: ZEEPANNELAAN 22; 8670; KOKSIJDE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
De hoofdactiviteit van PATRICK BRUWAERT - BAF is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK BRUWAERT - BAF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK BRUWAERT - BAF, openstaande posities, locatie van PATRICK BRUWAERT - BAF op de kaart.

PATRICK BRUWAERT - BAF is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK BRUWAERT - BAF, company assigned to the tax number BE08191101074. The company PATRICK BRUWAERT - BAF is located at the address: ZEEPANNELAAN 22; 8670; KOKSIJDE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
The main activity of PATRICK BRUWAERT - BAF is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK BRUWAERT - BAF is not available. You also can look at reviews of PATRICK BRUWAERT - BAF, open positions, location of PATRICK BRUWAERT - BAF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK BRUWAERT - BAF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK BRUWAERT - BAF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK BRUWAERT - BAF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK BRUWAERT - BAF, employees, financial statistics.