O. DELSEMME

Contactgegevens O. DELSEMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O. DELSEMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

O. DELSEMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BAS-SARTS 196; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43385598 (+32-43385598) 43385598 (+32-43385598)

Fax (fax): +32 (12) 902-24-67 +32 (12) 902-24-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O. DELSEMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O. DELSEMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O. DELSEMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O. DELSEMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O. DELSEMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O. DELSEMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O. DELSEMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O. DELSEMME
Products information O. DELSEMME

BTW identificatienummer (tax): BE01803649902
Ondernemingsnummer: 3454620361
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Sp茅cialit茅s: Di茅t茅tique.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O. DELSEMME
(Get full report from official database of BE for O. DELSEMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor O. DELSEMME
Addition kinds of activities for O. DELSEMME

10610101. Chromietwinning | Chromite mining
20990305. Gelatine dessert preparaten | Gelatin dessert preparations
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
30690000. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
38410406. Klemmen, chirurgisch | Forceps, surgical
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij O. DELSEMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O. DELSEMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O. DELSEMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O. DELSEMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: DELMULLE

    Type: Vaste Job

    Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

Zoek naar antwoorden van O. DELSEMME in sociale netwerken
Look for responds of O. DELSEMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor O. DELSEMME. Laat een reactie achter voor O. DELSEMME. O. DELSEMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O. DELSEMME. Leave a respond for O. DELSEMME. O. DELSEMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O. DELSEMME op de google maps. Adres en contacten O. DELSEMME
Location of O. DELSEMME on the google maps. Address and contacts of O. DELSEMME

Andere gerelateerde bedrijven als come O. DELSEMME O. DELSEMME: FLERKAWE SYSTEMS BVBA | Chris Garden | De Meerschman L | Barbier S | De Rese Huis

Other related companies as O. DELSEMME: FLERKAWE SYSTEMS BVBA | Chris Garden | De Meerschman L | Barbier S | De Rese Huis

O. DELSEMME is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O. DELSEMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01803649902. Het bedrijf O. DELSEMME bevindt zich op het adres: RUE DES BAS-SARTS 196; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Di茅t茅tique..
De hoofdactiviteit van O. DELSEMME is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O. DELSEMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O. DELSEMME, openstaande posities, locatie van O. DELSEMME op de kaart.

O. DELSEMME is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is O. DELSEMME, company assigned to the tax number BE01803649902. The company O. DELSEMME is located at the address: RUE DES BAS-SARTS 196; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Di茅t茅tique..
The main activity of O. DELSEMME is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of O. DELSEMME is not available. You also can look at reviews of O. DELSEMME, open positions, location of O. DELSEMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O. DELSEMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O. DELSEMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O. DELSEMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O. DELSEMME, employees, financial statistics.