DOKTER DELSAUTE CHANTAL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • DOKTER DELSAUTE CHANTAL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • DOKTER DELSAUTE CHANTAL

Contactgegevens DOKTER DELSAUTE CHANTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOKTER DELSAUTE CHANTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOKTER DELSAUTE CHANTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD P. JANSON 92; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71232279 (+32-71232279) 71232279 (+32-71232279)

Fax (fax): +32 (65) 230-35-21 +32 (65) 230-35-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOKTER DELSAUTE CHANTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOKTER DELSAUTE CHANTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOKTER DELSAUTE CHANTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOKTER DELSAUTE CHANTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOKTER DELSAUTE CHANTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOKTER DELSAUTE CHANTAL
Products information DOKTER DELSAUTE CHANTAL

BTW identificatienummer (tax): BE03676818847
Ondernemingsnummer: 4488433837
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialit茅s: Acupuncture.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL
(Get full report from official database of BE for DOKTER DELSAUTE CHANTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL
Addition kinds of activities for DOKTER DELSAUTE CHANTAL

01759908. Pruimenboomgaard | Plum orchard
17819901. Geothermische boring | Geothermal drilling
20239910. Gemalen melk | Malted milk
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
35110102. Hydraulische turbine generator set units, compleet | Hydraulic turbine generator set units, complete
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
38260402. Hemoglobinometers | Hemoglobinometers
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular

Werken bij DOKTER DELSAUTE CHANTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOKTER DELSAUTE CHANTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van DOKTER DELSAUTE CHANTAL in sociale netwerken
Look for responds of DOKTER DELSAUTE CHANTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Laat een reactie achter voor DOKTER DELSAUTE CHANTAL. DOKTER DELSAUTE CHANTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOKTER DELSAUTE CHANTAL. Leave a respond for DOKTER DELSAUTE CHANTAL. DOKTER DELSAUTE CHANTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOKTER DELSAUTE CHANTAL op de google maps. Adres en contacten DOKTER DELSAUTE CHANTAL
Location of DOKTER DELSAUTE CHANTAL on the google maps. Address and contacts of DOKTER DELSAUTE CHANTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DOKTER DELSAUTE CHANTAL DOKTER DELSAUTE CHANTAL: HET KANTEN LIJNTJE | HENRI MASSANGE | GILLARD POL | Vannieuwenhuyse J | MATHIEU

Other related companies as DOKTER DELSAUTE CHANTAL: HET KANTEN LIJNTJE | HENRI MASSANGE | GILLARD POL | Vannieuwenhuyse J | MATHIEU

DOKTER DELSAUTE CHANTAL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOKTER DELSAUTE CHANTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03676818847. Het bedrijf DOKTER DELSAUTE CHANTAL bevindt zich op het adres: BOULEVARD P. JANSON 92; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
De hoofdactiviteit van DOKTER DELSAUTE CHANTAL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOKTER DELSAUTE CHANTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOKTER DELSAUTE CHANTAL, openstaande posities, locatie van DOKTER DELSAUTE CHANTAL op de kaart.

DOKTER DELSAUTE CHANTAL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOKTER DELSAUTE CHANTAL, company assigned to the tax number BE03676818847. The company DOKTER DELSAUTE CHANTAL is located at the address: BOULEVARD P. JANSON 92; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Acupuncture..
The main activity of DOKTER DELSAUTE CHANTAL is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DOKTER DELSAUTE CHANTAL is not available. You also can look at reviews of DOKTER DELSAUTE CHANTAL, open positions, location of DOKTER DELSAUTE CHANTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOKTER DELSAUTE CHANTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOKTER DELSAUTE CHANTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOKTER DELSAUTE CHANTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOKTER DELSAUTE CHANTAL, employees, financial statistics.