A. CLAEYS D'ERCKENTEEL

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • A. CLAEYS D'ERCKENTEEL
Private companiesTextile Mill Products • A. CLAEYS D'ERCKENTEEL

Contactgegevens A. CLAEYS D'ERCKENTEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. CLAEYS D'ERCKENTEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. CLAEYS D'ERCKENTEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PRINCE BAUDOIN 3; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23514478 (+32-23514478) 23514478 (+32-23514478)

Fax (fax): +32 (69) 264-82-60 +32 (69) 264-82-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. CLAEYS D'ERCKENTEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. CLAEYS D'ERCKENTEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. CLAEYS D'ERCKENTEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. CLAEYS D'ERCKENTEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. CLAEYS D'ERCKENTEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. CLAEYS D'ERCKENTEEL
Products information A. CLAEYS D'ERCKENTEEL

BTW identificatienummer (tax): BE07369873046
Ondernemingsnummer: 8627532958
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 151,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Sp茅cialit茅s: Chiropraxie.

Product categorie (product category): M茅decines alternatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. CLAEYS D'ERCKENTEEL
(Get full report from official database of BE for A. CLAEYS D'ERCKENTEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. CLAEYS D'ERCKENTEEL
Addition kinds of activities for A. CLAEYS D'ERCKENTEEL

0172. druiven | Grapes
201101. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
20519903. Bakkerij: groothandel of groothandel / detailhandel | Bakery: wholesale or wholesale/retail combined
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
35310813. Subsoiler bijlagen, trekker gemonteerd | Subsoiler attachments, tractor mounted
38230101. Pyrometers, industrieel proces type | Pyrometers, industrial process type
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service

Werken bij A. CLAEYS D'ERCKENTEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. CLAEYS D'ERCKENTEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. CLAEYS D'ERCKENTEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. CLAEYS D'ERCKENTEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent(e) / Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Studentenjob

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van A. CLAEYS D'ERCKENTEEL in sociale netwerken
Look for responds of A. CLAEYS D'ERCKENTEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. CLAEYS D'ERCKENTEEL. Laat een reactie achter voor A. CLAEYS D'ERCKENTEEL. A. CLAEYS D'ERCKENTEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. CLAEYS D'ERCKENTEEL. Leave a respond for A. CLAEYS D'ERCKENTEEL. A. CLAEYS D'ERCKENTEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. CLAEYS D'ERCKENTEEL op de google maps. Adres en contacten A. CLAEYS D'ERCKENTEEL
Location of A. CLAEYS D'ERCKENTEEL on the google maps. Address and contacts of A. CLAEYS D'ERCKENTEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. CLAEYS D'ERCKENTEEL A. CLAEYS D'ERCKENTEEL: Recyhoc SA | Jacobs Erni PGmbh SPRLU | ARTISANS DE L'IMPRIMERIE | Ferobi SPRL | GUIDO SYMONS

Other related companies as A. CLAEYS D'ERCKENTEEL: Recyhoc SA | Jacobs Erni PGmbh SPRLU | ARTISANS DE L'IMPRIMERIE | Ferobi SPRL | GUIDO SYMONS

A. CLAEYS D'ERCKENTEEL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07369873046. Het bedrijf A. CLAEYS D'ERCKENTEEL bevindt zich op het adres: AVENUE PRINCE BAUDOIN 3; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 151,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decines alternatives. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Chiropraxie..
De hoofdactiviteit van A. CLAEYS D'ERCKENTEEL is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. CLAEYS D'ERCKENTEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, openstaande posities, locatie van A. CLAEYS D'ERCKENTEEL op de kaart.

A. CLAEYS D'ERCKENTEEL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, company assigned to the tax number BE07369873046. The company A. CLAEYS D'ERCKENTEEL is located at the address: AVENUE PRINCE BAUDOIN 3; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 151,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decines alternatives. List of products are Sp茅cialit茅s: Chiropraxie..
The main activity of A. CLAEYS D'ERCKENTEEL is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. CLAEYS D'ERCKENTEEL is not available. You also can look at reviews of A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, open positions, location of A. CLAEYS D'ERCKENTEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. CLAEYS D'ERCKENTEEL, employees, financial statistics.