BUBBELS EN CO

Contactgegevens BUBBELS EN CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUBBELS EN CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUBBELS EN CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE ROBIANOSTRAAT 155; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33212241 (+32-33212241) 33212241 (+32-33212241)

Fax (fax): +32 (50) 560-99-57 +32 (50) 560-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUBBELS EN CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUBBELS EN CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUBBELS EN CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUBBELS EN CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUBBELS EN CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUBBELS EN CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUBBELS EN CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUBBELS EN CO
Products information BUBBELS EN CO

BTW identificatienummer (tax): BE07376739501
Ondernemingsnummer: 8406982421
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Salon-Lavoir, Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUBBELS EN CO
(Get full report from official database of BE for BUBBELS EN CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUBBELS EN CO
Addition kinds of activities for BUBBELS EN CO

221106. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
20910106. Soep, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soup, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
39910304. Scheerborstels | Shaving brushes
50120201. ambulances | Ambulances
50210100. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal

Werken bij BUBBELS EN CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUBBELS EN CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUBBELS EN CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUBBELS EN CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van BUBBELS EN CO in sociale netwerken
Look for responds of BUBBELS EN CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUBBELS EN CO. Laat een reactie achter voor BUBBELS EN CO. BUBBELS EN CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUBBELS EN CO. Leave a respond for BUBBELS EN CO. BUBBELS EN CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUBBELS EN CO op de google maps. Adres en contacten BUBBELS EN CO
Location of BUBBELS EN CO on the google maps. Address and contacts of BUBBELS EN CO

Andere gerelateerde bedrijven als come BUBBELS EN CO BUBBELS EN CO: CTR MAATSCHAPPELIJK WERK | CORDONNERIE PATRICK | C. VEREECKE | MICRO WORLD | CHRIS RAMAN

Other related companies as BUBBELS EN CO: CTR MAATSCHAPPELIJK WERK | CORDONNERIE PATRICK | C. VEREECKE | MICRO WORLD | CHRIS RAMAN

BUBBELS EN CO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUBBELS EN CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376739501. Het bedrijf BUBBELS EN CO bevindt zich op het adres: DE ROBIANOSTRAAT 155; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Salon-Lavoir, Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van BUBBELS EN CO is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUBBELS EN CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUBBELS EN CO, openstaande posities, locatie van BUBBELS EN CO op de kaart.

BUBBELS EN CO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUBBELS EN CO, company assigned to the tax number BE07376739501. The company BUBBELS EN CO is located at the address: DE ROBIANOSTRAAT 155; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Salon-Lavoir, Nettoyage à Sec..
The main activity of BUBBELS EN CO is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUBBELS EN CO is not available. You also can look at reviews of BUBBELS EN CO, open positions, location of BUBBELS EN CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUBBELS EN CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUBBELS EN CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUBBELS EN CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUBBELS EN CO, employees, financial statistics.