BLANCHE NEIGE

Contactgegevens BLANCHE NEIGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLANCHE NEIGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLANCHE NEIGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-DONAT 11; 5002; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81730090 (+32-81730090) 81730090 (+32-81730090)

Fax (fax): +32 (53) 899-43-23 +32 (53) 899-43-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLANCHE NEIGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLANCHE NEIGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLANCHE NEIGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLANCHE NEIGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLANCHE NEIGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLANCHE NEIGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLANCHE NEIGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLANCHE NEIGE
Products information BLANCHE NEIGE

BTW identificatienummer (tax): BE03819366455
Ondernemingsnummer: 8549804687
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Salon-Lavoir.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLANCHE NEIGE
(Get full report from official database of BE for BLANCHE NEIGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLANCHE NEIGE
Addition kinds of activities for BLANCHE NEIGE

01190203. Haverboerderij | Oat farm
14990703. Bitumineuze zandsteen steengroeven | Bituminous sandstone quarrying
17719901. Betonpompen | Concrete pumping
32690103. Keuken- en tafelartikelen, grof aardewerk | Kitchen and table articles, coarse earthenware
51530200. Veldbonen | Field beans
93110100. belasting | Taxation

Werken bij BLANCHE NEIGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLANCHE NEIGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLANCHE NEIGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLANCHE NEIGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

Zoek naar antwoorden van BLANCHE NEIGE in sociale netwerken
Look for responds of BLANCHE NEIGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLANCHE NEIGE. Laat een reactie achter voor BLANCHE NEIGE. BLANCHE NEIGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLANCHE NEIGE. Leave a respond for BLANCHE NEIGE. BLANCHE NEIGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLANCHE NEIGE op de google maps. Adres en contacten BLANCHE NEIGE
Location of BLANCHE NEIGE on the google maps. Address and contacts of BLANCHE NEIGE

Andere gerelateerde bedrijven als come BLANCHE NEIGE BLANCHE NEIGE: ASLK-CGER Bank | MAISON GILLES SA | COIFFURE RITA | JEAN NOOTENS | STUDIO SCHEPENS NV

Other related companies as BLANCHE NEIGE: ASLK-CGER Bank | MAISON GILLES SA | COIFFURE RITA | JEAN NOOTENS | STUDIO SCHEPENS NV

BLANCHE NEIGE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLANCHE NEIGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03819366455. Het bedrijf BLANCHE NEIGE bevindt zich op het adres: RUE SAINT-DONAT 11; 5002; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Salon-Lavoir..
De hoofdactiviteit van BLANCHE NEIGE is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLANCHE NEIGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLANCHE NEIGE, openstaande posities, locatie van BLANCHE NEIGE op de kaart.

BLANCHE NEIGE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLANCHE NEIGE, company assigned to the tax number BE03819366455. The company BLANCHE NEIGE is located at the address: RUE SAINT-DONAT 11; 5002; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Salon-Lavoir..
The main activity of BLANCHE NEIGE is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLANCHE NEIGE is not available. You also can look at reviews of BLANCHE NEIGE, open positions, location of BLANCHE NEIGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLANCHE NEIGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLANCHE NEIGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLANCHE NEIGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLANCHE NEIGE, employees, financial statistics.