ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM

Contactgegevens ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 7; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23613156 (+32-23613156) 23613156 (+32-23613156)

Fax (fax): +32 (55) 920-35-18 +32 (55) 920-35-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM
Products information ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE08138092041
Ondernemingsnummer: 6272338867
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type de Mus茅e: Mus茅es d?Arch茅ologie, Mus茅es de l?Artisanat. Type de Monument: Mus茅es.

Product categorie (product category): Mus茅es and patrimoine culturel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM
(Get full report from official database of BE for ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM
Addition kinds of activities for ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM

449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
10990102. Bauxietwinning | Bauxite mining
34990201. Ijsvrieskasten, huishoudelijk, niet-elektrisch: metaal | Ice cream freezers, household, nonelectric: metal
35490102. Wiredrawing en fabricage machines en uitrusting, ex. | Wiredrawing and fabricating machinery and equipment, ex. die
58130200. Nachtclubs | Night clubs

Werken bij ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM. Laat een reactie achter voor ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM. ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM. Leave a respond for ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM. ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM op de google maps. Adres en contacten ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM
Location of ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM on the google maps. Address and contacts of ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM: Holvoet Philippe | HAIRSTUDIO LEA | Van Looy H | Schiettecatte | charles prick

Other related companies as ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM: Holvoet Philippe | HAIRSTUDIO LEA | Van Looy H | Schiettecatte | charles prick

ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08138092041. Het bedrijf ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM bevindt zich op het adres: KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 7; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mus茅es and patrimoine culturel. Lijst met producten zijn Type de Mus茅e: Mus茅es d?Arch茅ologie, Mus茅es de l?Artisanat. Type de Monument: Mus茅es..
De hoofdactiviteit van ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, openstaande posities, locatie van ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM op de kaart.

ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, company assigned to the tax number BE08138092041. The company ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM is located at the address: KARDINAAL CARDIJNSTRAAT 7; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mus茅es and patrimoine culturel. List of products are Type de Mus茅e: Mus茅es d?Arch茅ologie, Mus茅es de l?Artisanat. Type de Monument: Mus茅es..
The main activity of ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM is not available. You also can look at reviews of ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, open positions, location of ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZUIDWEST-BRABANTS MUSEUM, employees, financial statistics.