PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN
Private companiesGeneral Merchandise Stores • PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN

Contactgegevens PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMILE VERHAERENSTRAAT 71; 2890; SINT-AMANDS, België

Telefoon (phone): 52330805 (+32-52330805) 52330805 (+32-52330805)

Fax (fax): +32 (11) 911-23-12 +32 (11) 911-23-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN
Products information PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN

BTW identificatienummer (tax): BE02588623046
Ondernemingsnummer: 2721282958
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type de Mus茅e: Mus茅es d?Histoire, Mus茅es d?Art. Type de Monument: Mus茅es.

Product categorie (product category): Mus茅es and patrimoine culturel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN
(Get full report from official database of BE for PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN
Addition kinds of activities for PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN

503200. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
17999912. Omheining constructie | Fence construction
34330201. Logs, gas open haard | Logs, gas fireplace
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
48229903. Nonvocal bericht communicatie | Nonvocal message communications
51429900. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec

Werken bij PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmechanicien M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Vrachtwagenmechanicien M/V. Je gaat voornamelijk instaan voor mechanische herstellingen zoals het vervangen van de banden en de remmen, olie vervangen, herstellingen aan trailers, ...

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN in sociale netwerken
Look for responds of PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN. Laat een reactie achter voor PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN. PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN. Leave a respond for PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN. PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN op de google maps. Adres en contacten PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN
Location of PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN on the google maps. Address and contacts of PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN: De Smedt | Ellimco BVBA | Realease Solid Systems | DE BLAUWE PEER | Motte M-A

Other related companies as PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN: De Smedt | Ellimco BVBA | Realease Solid Systems | DE BLAUWE PEER | Motte M-A

PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02588623046. Het bedrijf PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN bevindt zich op het adres: EMILE VERHAERENSTRAAT 71; 2890; SINT-AMANDS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mus茅es and patrimoine culturel. Lijst met producten zijn Type de Mus茅e: Mus茅es d?Histoire, Mus茅es d?Art. Type de Monument: Mus茅es..
De hoofdactiviteit van PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, openstaande posities, locatie van PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN op de kaart.

PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, company assigned to the tax number BE02588623046. The company PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN is located at the address: EMILE VERHAERENSTRAAT 71; 2890; SINT-AMANDS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mus茅es and patrimoine culturel. List of products are Type de Mus茅e: Mus茅es d?Histoire, Mus茅es d?Art. Type de Monument: Mus茅es..
The main activity of PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN is not available. You also can look at reviews of PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, open positions, location of PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROVINCIAAL MUSEUM EMILE VERHAEREN, employees, financial statistics.