MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN
Private companiesNonclassifiable Establishments • MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN

Contactgegevens MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORENMARKT 6; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15421296 (+32-15421296) 15421296 (+32-15421296)

Fax (fax): +32 (50) 546-96-21 +32 (50) 546-96-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN
Products information MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN

BTW identificatienummer (tax): BE07321258544
Ondernemingsnummer: 4069030761
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type de Monument: Mus茅es.

Product categorie (product category): Mus茅es and patrimoine culturel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN
(Get full report from official database of BE for MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN
Addition kinds of activities for MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN

3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
3663. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
39490606. Waterski's | Water skis
51599901. varkenshaar | Bristles
73891004. Teleconferentie diensten | Teleconferencing services
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN in sociale netwerken
Look for responds of MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN. Laat een reactie achter voor MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN. MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN. Leave a respond for MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN. MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN op de google maps. Adres en contacten MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN
Location of MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN on the google maps. Address and contacts of MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN: DECROP M | GUIDO DE GRAEVE | ALBERT PONCELET | SERVICE & DEVELOPMENT | Miridi Addellatif

Other related companies as MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN: DECROP M | GUIDO DE GRAEVE | ALBERT PONCELET | SERVICE & DEVELOPMENT | Miridi Addellatif

MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07321258544. Het bedrijf MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN bevindt zich op het adres: KORENMARKT 6; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 384,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mus茅es and patrimoine culturel. Lijst met producten zijn Type de Monument: Mus茅es..
De hoofdactiviteit van MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, openstaande posities, locatie van MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN op de kaart.

MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, company assigned to the tax number BE07321258544. The company MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN is located at the address: KORENMARKT 6; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 384,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mus茅es and patrimoine culturel. List of products are Type de Monument: Mus茅es..
The main activity of MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN is not available. You also can look at reviews of MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, open positions, location of MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHIELS TORENUURWERKEN EN BEIAARDEN, employees, financial statistics.