ART MODERNE & CONTEMP.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ART MODERNE & CONTEMP.
Private companiesMotor Freight Transportation • ART MODERNE & CONTEMP.

Contactgegevens ART MODERNE & CONTEMP.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART MODERNE & CONTEMP.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART MODERNE & CONTEMP.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARC DE LA BOVERIE 3; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43430403 (+32-43430403) 43430403 (+32-43430403)

Fax (fax): +32 (55) 447-55-16 +32 (55) 447-55-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART MODERNE & CONTEMP.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART MODERNE & CONTEMP."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART MODERNE & CONTEMP."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART MODERNE & CONTEMP., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART MODERNE & CONTEMP.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART MODERNE & CONTEMP., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART MODERNE & CONTEMP.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART MODERNE & CONTEMP.
Products information ART MODERNE & CONTEMP.

BTW identificatienummer (tax): BE02016235351
Ondernemingsnummer: 7066375732
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type de Mus茅e: Mus茅es d?Art, Mus茅es d?Histoire. Type de Monument: Mus茅es.

Product categorie (product category): Mus茅es and patrimoine culturel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART MODERNE & CONTEMP.
(Get full report from official database of BE for ART MODERNE & CONTEMP.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART MODERNE & CONTEMP.
Addition kinds of activities for ART MODERNE & CONTEMP.

145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
372400. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
23539911. Zijden hoeden | Silk hats
27590800. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
36120104. Distributie transformatoren, elektrisch | Distribution transformers, electric
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout

Werken bij ART MODERNE & CONTEMP.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART MODERNE & CONTEMP.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART MODERNE & CONTEMP.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART MODERNE & CONTEMP.. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

Zoek naar antwoorden van ART MODERNE & CONTEMP. in sociale netwerken
Look for responds of ART MODERNE & CONTEMP. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART MODERNE & CONTEMP.. Laat een reactie achter voor ART MODERNE & CONTEMP.. ART MODERNE & CONTEMP. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART MODERNE & CONTEMP.. Leave a respond for ART MODERNE & CONTEMP.. ART MODERNE & CONTEMP. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART MODERNE & CONTEMP. op de google maps. Adres en contacten ART MODERNE & CONTEMP.
Location of ART MODERNE & CONTEMP. on the google maps. Address and contacts of ART MODERNE & CONTEMP.

Andere gerelateerde bedrijven als come ART MODERNE & CONTEMP. ART MODERNE & CONTEMP.: Driesen Paul BVBA | HAARSTUDIO IRIS | BIJOUTERIE DEBATTY | FE. LEDA 41 | Pleintje ('t)

Other related companies as ART MODERNE & CONTEMP.: Driesen Paul BVBA | HAARSTUDIO IRIS | BIJOUTERIE DEBATTY | FE. LEDA 41 | Pleintje ('t)

ART MODERNE & CONTEMP. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART MODERNE & CONTEMP., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02016235351. Het bedrijf ART MODERNE & CONTEMP. bevindt zich op het adres: PARC DE LA BOVERIE 3; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mus茅es and patrimoine culturel. Lijst met producten zijn Type de Mus茅e: Mus茅es d?Art, Mus茅es d?Histoire. Type de Monument: Mus茅es..
De hoofdactiviteit van ART MODERNE & CONTEMP. is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART MODERNE & CONTEMP. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART MODERNE & CONTEMP., openstaande posities, locatie van ART MODERNE & CONTEMP. op de kaart.

ART MODERNE & CONTEMP. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART MODERNE & CONTEMP., company assigned to the tax number BE02016235351. The company ART MODERNE & CONTEMP. is located at the address: PARC DE LA BOVERIE 3; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mus茅es and patrimoine culturel. List of products are Type de Mus茅e: Mus茅es d?Art, Mus茅es d?Histoire. Type de Monument: Mus茅es..
The main activity of ART MODERNE & CONTEMP. is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ART MODERNE & CONTEMP. is not available. You also can look at reviews of ART MODERNE & CONTEMP., open positions, location of ART MODERNE & CONTEMP. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART MODERNE & CONTEMP., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART MODERNE & CONTEMP., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART MODERNE & CONTEMP., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART MODERNE & CONTEMP., employees, financial statistics.