SONORUS

Contactgegevens SONORUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SONORUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SONORUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bodeghem 87; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 11 63 (+32-02 511 11 63) 02 511 11 63 (+32-02 511 11 63)

Fax (fax): 02 511 11 63 (+32-02 511 11 63) 02 511 11 63 (+32-02 511 11 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SONORUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SONORUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SONORUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SONORUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SONORUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SONORUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SONORUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SONORUS
Products information SONORUS

BTW identificatienummer (tax): BE02245574951
Ondernemingsnummer: 3299987792
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Musical instruments - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SONORUS
(Get full report from official database of BE for SONORUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SONORUS
Addition kinds of activities for SONORUS

07220302. Katoen, machine oogstdiensten | Cotton, machine harvesting services
23699908. Slacks: meisjes en kinderen | Slacks: girls' and children's
33419907. Germanium smelten en raffineren (secundair) | Germanium smelting and refining (secondary)
33990103. Ijzer, poeder | Iron, powdered
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
76991101. Sleutel duplicerende winkel | Key duplicating shop

Werken bij SONORUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SONORUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SONORUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SONORUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van SONORUS in sociale netwerken
Look for responds of SONORUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SONORUS. Laat een reactie achter voor SONORUS. SONORUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SONORUS. Leave a respond for SONORUS. SONORUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SONORUS op de google maps. Adres en contacten SONORUS
Location of SONORUS on the google maps. Address and contacts of SONORUS

Andere gerelateerde bedrijven als come SONORUS SONORUS: Lanslots A | LA FONTEGAIA | HOBBY GARDEN HUBERT | HOUSES & BUSINESS | JOKI DISPLAY

Other related companies as SONORUS: Lanslots A | LA FONTEGAIA | HOBBY GARDEN HUBERT | HOUSES & BUSINESS | JOKI DISPLAY

SONORUS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SONORUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245574951. Het bedrijf SONORUS bevindt zich op het adres: Rue Bodeghem 87; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Lijst met producten zijn Musical instruments - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van SONORUS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SONORUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SONORUS, openstaande posities, locatie van SONORUS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SONORUS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SONORUS, company assigned to the tax number BE02245574951. The company SONORUS is located at the address: Rue Bodeghem 87; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musical instruments - Retail. List of products are Musical instruments - Mfg. & Whol..
The main activity of SONORUS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SONORUS is not available. You also can look at reviews of SONORUS, open positions, location of SONORUS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SONORUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SONORUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SONORUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SONORUS, employees, financial statistics.