Muziekatelier

Contactgegevens Muziekatelier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Muziekatelier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Muziekatelier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woudweg naar Zedelgem 5; 8490; Jabbeke (Snellegem), België

Telefoon (phone): 050 31 40 23; 0479 72 14 20 (+32-050 31 40 23; 0479 72 14 20) 050 31 40 23; 0479 72 14 20 (+32-050 31 40 23; 0479 72 14 20)

Fax (fax): +32 (58) 902-44-15 +32 (58) 902-44-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Muziekatelier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Muziekatelier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Muziekatelier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Muziekatelier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Muziekatelier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Muziekatelier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Muziekatelier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Muziekatelier
Products information Muziekatelier

BTW identificatienummer (tax): BE08207031250
Ondernemingsnummer: 2618011474
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Musical instruments - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Muziekatelier
(Get full report from official database of BE for Muziekatelier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Muziekatelier
Addition kinds of activities for Muziekatelier

204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
326905. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
25310100. Schoolmeubilair | School furniture
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
36519902. Huishoudelijke entertainmentapparatuur, elektronisch, nec | Home entertainment equipment, electronic, nec
48330000. Televisiestations | Television broadcasting stations
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand
61119901. Commodity credit corporation | Commodity credit corporation

Werken bij Muziekatelier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Muziekatelier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Muziekatelier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Muziekatelier. Looking for open vacancies in other companies

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Half-automaatlasser (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lasser. U bent enthousiast en goedlachs.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Muziekatelier in sociale netwerken
Look for responds of Muziekatelier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Muziekatelier. Laat een reactie achter voor Muziekatelier. Muziekatelier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Muziekatelier. Leave a respond for Muziekatelier. Muziekatelier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Muziekatelier op de google maps. Adres en contacten Muziekatelier
Location of Muziekatelier on the google maps. Address and contacts of Muziekatelier

Andere gerelateerde bedrijven als come Muziekatelier Muziekatelier: INTERNATIONAL RECOVER CY | Menu Italiano | PATRICK DE KLERCK | AUTO 5 | Godts L & Zn BVBA

Other related companies as Muziekatelier: INTERNATIONAL RECOVER CY | Menu Italiano | PATRICK DE KLERCK | AUTO 5 | Godts L & Zn BVBA

Muziekatelier is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Muziekatelier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207031250. Het bedrijf Muziekatelier bevindt zich op het adres: Woudweg naar Zedelgem 5; 8490; Jabbeke (Snellegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Lijst met producten zijn Musical instruments - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Muziekatelier is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Muziekatelier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Muziekatelier, openstaande posities, locatie van Muziekatelier op de kaart.

Muziekatelier is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Muziekatelier, company assigned to the tax number BE08207031250. The company Muziekatelier is located at the address: Woudweg naar Zedelgem 5; 8490; Jabbeke (Snellegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Musical instruments - Retail. List of products are Musical instruments - Mainten. & Repair.
The main activity of Muziekatelier is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Muziekatelier is not available. You also can look at reviews of Muziekatelier, open positions, location of Muziekatelier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Muziekatelier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Muziekatelier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Muziekatelier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Muziekatelier, employees, financial statistics.