Jacek & Svetlo BVBA

Contactgegevens Jacek & Svetlo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacek & Svetlo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacek & Svetlo BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nekkersputstraat 178; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 227 77 37 (+32-09 227 77 37) 09 227 77 37 (+32-09 227 77 37)

Fax (fax): +32 (87) 558-22-45 +32 (87) 558-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacek & Svetlo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacek & Svetlo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacek & Svetlo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacek & Svetlo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacek & Svetlo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacek & Svetlo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacek & Svetlo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacek & Svetlo BVBA
Products information Jacek & Svetlo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02636413574
Ondernemingsnummer: 2626251220
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Jacek & Svetlo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacek & Svetlo BVBA
(Get full report from official database of BE for Jacek & Svetlo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacek & Svetlo BVBA
Addition kinds of activities for Jacek & Svetlo BVBA

3292. Asbestproducten | Asbestos products
20130301. Bologna, van gekocht vlees | Bologna, from purchased meat
20660303. Chocolade snoep, solide | Chocolate candy, solid
51370604. Suits: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Suits: women's, children's, and infants'
82990504. Lezen school, inclusief snelheid lezen | Reading school, including speed reading

Werken bij Jacek & Svetlo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacek & Svetlo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacek & Svetlo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacek & Svetlo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Jacek & Svetlo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jacek & Svetlo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacek & Svetlo BVBA. Laat een reactie achter voor Jacek & Svetlo BVBA. Jacek & Svetlo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacek & Svetlo BVBA. Leave a respond for Jacek & Svetlo BVBA. Jacek & Svetlo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacek & Svetlo BVBA op de google maps. Adres en contacten Jacek & Svetlo BVBA
Location of Jacek & Svetlo BVBA on the google maps. Address and contacts of Jacek & Svetlo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacek & Svetlo BVBA Jacek & Svetlo BVBA: SUNNYLAND DISTRIBUTION SA | Nadine Salembier | CROISSANT.MARINA & FREDDY | MARC LEMARCQ | H. CAUWE

Other related companies as Jacek & Svetlo BVBA: SUNNYLAND DISTRIBUTION SA | Nadine Salembier | CROISSANT.MARINA & FREDDY | MARC LEMARCQ | H. CAUWE

Jacek & Svetlo BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jacek & Svetlo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636413574. Het bedrijf Jacek & Svetlo BVBA bevindt zich op het adres: Nekkersputstraat 178; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Producten gemaakt in Jacek & Svetlo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacek & Svetlo BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacek & Svetlo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacek & Svetlo BVBA, openstaande posities, locatie van Jacek & Svetlo BVBA op de kaart.

Jacek & Svetlo BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jacek & Svetlo BVBA, company assigned to the tax number BE02636413574. The company Jacek & Svetlo BVBA is located at the address: Nekkersputstraat 178; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musical instruments - Retail. Products created in Jacek & Svetlo BVBA were not found.
The main activity of Jacek & Svetlo BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacek & Svetlo BVBA is not available. You also can look at reviews of Jacek & Svetlo BVBA, open positions, location of Jacek & Svetlo BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacek & Svetlo BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacek & Svetlo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacek & Svetlo BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacek & Svetlo BVBA, employees, financial statistics.