Lesage Ren茅 B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Lesage Ren茅 B.V.B.A.
Private companiesFood Stores • Lesage Ren茅 B.V.B.A.

Contactgegevens Lesage Ren茅 B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lesage Ren茅 B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lesage Ren茅 B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuidhoekstraat 4 8880 Ledegem, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lesage Ren茅 B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lesage Ren茅 B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lesage Ren茅 B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lesage Ren茅 B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lesage Ren茅 B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lesage Ren茅 B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lesage Ren茅 B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lesage Ren茅 B.V.B.A.
Products information Lesage Ren茅 B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04084960937
Ondernemingsnummer: 2538909912
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Mushroom cultivation, mushroom growing

Product categorie (product category): Mushroom Cultivation, Mushroom Growing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lesage Ren茅 B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Lesage Ren茅 B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lesage Ren茅 B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Lesage Ren茅 B.V.B.A.

25199902. Bonen zak stoelen | Bean bag chairs
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
42150000. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
50310204. Fineer | Veneer

Werken bij Lesage Ren茅 B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lesage Ren茅 B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lesage Ren茅 B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lesage Ren茅 B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van Lesage Ren茅 B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Lesage Ren茅 B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lesage Ren茅 B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Lesage Ren茅 B.V.B.A.. Lesage Ren茅 B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lesage Ren茅 B.V.B.A.. Leave a respond for Lesage Ren茅 B.V.B.A.. Lesage Ren茅 B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lesage Ren茅 B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Lesage Ren茅 B.V.B.A.
Location of Lesage Ren茅 B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Lesage Ren茅 B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lesage Ren茅 B.V.B.A. Lesage Ren茅 B.V.B.A.: BBL | PEDICURE LINDA | International Corporate Management SPRL | K.R.S. BELGIUM | Gam

Other related companies as Lesage Ren茅 B.V.B.A.: BBL | PEDICURE LINDA | International Corporate Management SPRL | K.R.S. BELGIUM | Gam

Lesage Ren茅 B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lesage Ren茅 B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04084960937. Het bedrijf Lesage Ren茅 B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Zuidhoekstraat 4 8880 Ledegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 338,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mushroom Cultivation, Mushroom Growing. Lijst met producten zijn Mushroom cultivation, mushroom growing.
De hoofdactiviteit van Lesage Ren茅 B.V.B.A. is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lesage Ren茅 B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lesage Ren茅 B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Lesage Ren茅 B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lesage Ren茅 B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lesage Ren茅 B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04084960937. The company Lesage Ren茅 B.V.B.A. is located at the address: Zuidhoekstraat 4 8880 Ledegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 338,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mushroom Cultivation, Mushroom Growing. List of products are Mushroom cultivation, mushroom growing.
The main activity of Lesage Ren茅 B.V.B.A. is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lesage Ren茅 B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Lesage Ren茅 B.V.B.A., open positions, location of Lesage Ren茅 B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lesage Ren茅 B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lesage Ren茅 B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lesage Ren茅 B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lesage Ren茅 B.V.B.A., employees, financial statistics.