Mus茅e Juif de Belgique

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Mus茅e Juif de Belgique
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Mus茅e Juif de Belgique

Contactgegevens Mus茅e Juif de Belgique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mus茅e Juif de Belgique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mus茅e Juif de Belgique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Stalingrad 74; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 19 63 (+32-02 512 19 63) 02 512 19 63 (+32-02 512 19 63)

Fax (fax): 02 513 48 59 (+32-02 513 48 59) 02 513 48 59 (+32-02 513 48 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mus茅e Juif de Belgique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mus茅e Juif de Belgique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mus茅e Juif de Belgique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mus茅e Juif de Belgique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mus茅e Juif de Belgique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mus茅e Juif de Belgique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mus茅e Juif de Belgique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mus茅e Juif de Belgique
Products information Mus茅e Juif de Belgique

BTW identificatienummer (tax): BE08525909423
Ondernemingsnummer: 3535644531
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Mus茅e Juif de Belgique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mus茅e Juif de Belgique
(Get full report from official database of BE for Mus茅e Juif de Belgique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mus茅e Juif de Belgique
Addition kinds of activities for Mus茅e Juif de Belgique

3366. Kopergieterijen | Copper foundries
23930101. Duffle zakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Duffle bags, canvas: made from purchased materials
26530101. Dozen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, corrugated: made from purchased materials
27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters

Werken bij Mus茅e Juif de Belgique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mus茅e Juif de Belgique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mus茅e Juif de Belgique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mus茅e Juif de Belgique. Looking for open vacancies in other companies

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • JUNIOR ACCOUNTANT M/V (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de bouwsector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Accountant. Je zal doorheen jouw carrière verder opgeleid worden binnen boekhouding. Je start bij het begin en staat o.a. mee in voor het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Met andere woorden ondersteun je de hoofdboekhouders op verschillende boekhoudkundige vlakken.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van Mus茅e Juif de Belgique in sociale netwerken
Look for responds of Mus茅e Juif de Belgique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mus茅e Juif de Belgique. Laat een reactie achter voor Mus茅e Juif de Belgique. Mus茅e Juif de Belgique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mus茅e Juif de Belgique. Leave a respond for Mus茅e Juif de Belgique. Mus茅e Juif de Belgique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mus茅e Juif de Belgique op de google maps. Adres en contacten Mus茅e Juif de Belgique
Location of Mus茅e Juif de Belgique on the google maps. Address and contacts of Mus茅e Juif de Belgique

Andere gerelateerde bedrijven als come Mus茅e Juif de Belgique Mus茅e Juif de Belgique: UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE | Goormans Construct BVBA | IPPA | GADEYNE | CAR MUSIC FACTORY

Other related companies as Mus茅e Juif de Belgique: UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE | Goormans Construct BVBA | IPPA | GADEYNE | CAR MUSIC FACTORY

Mus茅e Juif de Belgique is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mus茅e Juif de Belgique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08525909423. Het bedrijf Mus茅e Juif de Belgique bevindt zich op het adres: Avenue de Stalingrad 74; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Mus茅e Juif de Belgique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mus茅e Juif de Belgique is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mus茅e Juif de Belgique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mus茅e Juif de Belgique, openstaande posities, locatie van Mus茅e Juif de Belgique op de kaart.

Mus茅e Juif de Belgique is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mus茅e Juif de Belgique, company assigned to the tax number BE08525909423. The company Mus茅e Juif de Belgique is located at the address: Avenue de Stalingrad 74; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Museums. Products created in Mus茅e Juif de Belgique were not found.
The main activity of Mus茅e Juif de Belgique is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mus茅e Juif de Belgique is not available. You also can look at reviews of Mus茅e Juif de Belgique, open positions, location of Mus茅e Juif de Belgique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mus茅e Juif de Belgique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mus茅e Juif de Belgique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mus茅e Juif de Belgique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mus茅e Juif de Belgique, employees, financial statistics.