ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S

Contactgegevens ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICTOR DE LANGHESTRAAT 12; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34882869 (+32-34882869) 34882869 (+32-34882869)

Fax (fax): +32 (53) 892-42-95 +32 (53) 892-42-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S
Products information ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S

BTW identificatienummer (tax): BE03791625976
Ondernemingsnummer: 1880828857
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Nettoyage de Tapis, Nettoyage de Tissus d'Ameublement.

Product categorie (product category): Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S
(Get full report from official database of BE for ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S
Addition kinds of activities for ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S

5012. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
34430705. Drijvende deksels, metalen plaat | Floating covers, metal plate
36250208. Schakelaars, elektronische toepassingen | Switches, electronic applications
60829902. Edge act corporations | Edge act corporations

Werken bij ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

Zoek naar antwoorden van ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S in sociale netwerken
Look for responds of ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S. Laat een reactie achter voor ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S. ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S. Leave a respond for ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S. ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S op de google maps. Adres en contacten ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S
Location of ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S on the google maps. Address and contacts of ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S: ARGENTOR ESSAYEURS | TRUCK & TRAILER EXPORT | AUTO SPORT DIEST | BAKKERIJ JANSSEN F. | SERGE SCHROEF

Other related companies as ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S: ARGENTOR ESSAYEURS | TRUCK & TRAILER EXPORT | AUTO SPORT DIEST | BAKKERIJ JANSSEN F. | SERGE SCHROEF

ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03791625976. Het bedrijf ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S bevindt zich op het adres: VICTOR DE LANGHESTRAAT 12; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Tapis, Nettoyage de Tissus d'Ameublement..
De hoofdactiviteit van ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, openstaande posities, locatie van ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S op de kaart.

ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, company assigned to the tax number BE03791625976. The company ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S is located at the address: VICTOR DE LANGHESTRAAT 12; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. List of products are Activités: Nettoyage de Tapis, Nettoyage de Tissus d'Ameublement..
The main activity of ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S is not available. You also can look at reviews of ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, open positions, location of ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLO CLEAN CARP MISTER KOOL'S, employees, financial statistics.