Art Wallon (de l')

Contactgegevens Art Wallon (de l'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art Wallon (de l'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Art Wallon (de l')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): F茅ronstr茅e 86; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 221 92 31 (+32-04 221 92 31) 04 221 92 31 (+32-04 221 92 31)

Fax (fax): 04 221 92 32 (+32-04 221 92 32) 04 221 92 32 (+32-04 221 92 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art Wallon (de l'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art Wallon (de l')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art Wallon (de l')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art Wallon (de l'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art Wallon (de l'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art Wallon (de l'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art Wallon (de l'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art Wallon (de l')
Products information Art Wallon (de l')

BTW identificatienummer (tax): BE05958953857
Ondernemingsnummer: 8226257324
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Art Wallon (de l') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art Wallon (de l')
(Get full report from official database of BE for Art Wallon (de l'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Art Wallon (de l')
Addition kinds of activities for Art Wallon (de l')

492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
866101. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines
20629901. Blackstrap melasse, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Blackstrap molasses, from purchased raw sugar or syrup
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
26749902. Bloemzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags: made from purchased materials
36449901. Visdraad (elektrisch bedradingsgereedschap) | Fish wire (electrical wiring tool)
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
39990804. Gebrande houtartikelen | Burnt wood articles
51399901. Laarzen | Boots
59849903. Propaangas, gebotteld | Propane gas, bottled

Werken bij Art Wallon (de l'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art Wallon (de l'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art Wallon (de l'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art Wallon (de l'). Looking for open vacancies in other companies

 • Underwriter (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

 • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

 • MONTEUR (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ADECCO LIER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

 • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO Roeselare Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

  Regio: BUKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

 • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

 • engineer / technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

 • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

 • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

 • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van Art Wallon (de l') in sociale netwerken
Look for responds of Art Wallon (de l') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art Wallon (de l'). Laat een reactie achter voor Art Wallon (de l'). Art Wallon (de l') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art Wallon (de l'). Leave a respond for Art Wallon (de l'). Art Wallon (de l') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art Wallon (de l') op de google maps. Adres en contacten Art Wallon (de l')
Location of Art Wallon (de l') on the google maps. Address and contacts of Art Wallon (de l')

Andere gerelateerde bedrijven als come Art Wallon (de l') Art Wallon (de l'): J.C. BUDO YAMA ARASHI | STEENHAUT H. & G. | HILDE DENDOOVEN | Dezeure BVBA | Demierbe Fabrice

Other related companies as Art Wallon (de l'): J.C. BUDO YAMA ARASHI | STEENHAUT H. & G. | HILDE DENDOOVEN | Dezeure BVBA | Demierbe Fabrice

Art Wallon (de l') is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Art Wallon (de l'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05958953857. Het bedrijf Art Wallon (de l') bevindt zich op het adres: F茅ronstr茅e 86; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Art Wallon (de l') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Art Wallon (de l') is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art Wallon (de l') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art Wallon (de l'), openstaande posities, locatie van Art Wallon (de l') op de kaart.

Art Wallon (de l') is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Art Wallon (de l'), company assigned to the tax number BE05958953857. The company Art Wallon (de l') is located at the address: F茅ronstr茅e 86; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Museums. Products created in Art Wallon (de l') were not found.
The main activity of Art Wallon (de l') is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Art Wallon (de l') is not available. You also can look at reviews of Art Wallon (de l'), open positions, location of Art Wallon (de l') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art Wallon (de l'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art Wallon (de l'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art Wallon (de l'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art Wallon (de l'), employees, financial statistics.