Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel
Private companiesFurniture and Fixtures • Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel

Contactgegevens Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Poissonniers 13 Box 1; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 42 81 (+32-02 512 42 81) 02 512 42 81 (+32-02 512 42 81)

Fax (fax): +32 (56) 312-74-53 +32 (56) 312-74-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel
Products information Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel

BTW identificatienummer (tax): BE04286285400
Ondernemingsnummer: 2552368164
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel
(Get full report from official database of BE for Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel
Addition kinds of activities for Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel

342999. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
762901. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair
08310204. Terpentijn- en harsdestillatie (in bos, op boerderij) | Turpentine and rosin distillation (in forest, on farm)
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
52610201. Kunstmest | Fertilizer
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic

Werken bij Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Q Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

 • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

 • Labo medewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

 • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

 • Huishoudhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

  Type: Dienstenchequebaan

  Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

 • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel in sociale netwerken
Look for responds of Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Laat een reactie achter voor Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Leave a respond for Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel. Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel op de google maps. Adres en contacten Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel
Location of Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel on the google maps. Address and contacts of Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel

Andere gerelateerde bedrijven als come Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel: Lenaerts M | GARAGE SCHMITZ | Bomboire Dominique | SMULHOEKJE | Renders G

Other related companies as Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel: Lenaerts M | GARAGE SCHMITZ | Bomboire Dominique | SMULHOEKJE | Renders G

Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04286285400. Het bedrijf Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel bevindt zich op het adres: Rue des Poissonniers 13 Box 1; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, openstaande posities, locatie van Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel op de kaart.

Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, company assigned to the tax number BE04286285400. The company Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel is located at the address: Rue des Poissonniers 13 Box 1; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Museums. Products created in Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel were not found.
The main activity of Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel is not available. You also can look at reviews of Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, open positions, location of Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Archief & Museum van het Vlaams Leven te Brussel, employees, financial statistics.