AFRICAMUSEUM

Contactgegevens AFRICAMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFRICAMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFRICAMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 13; 3080; Tervuren, België

Telefoon (phone): 02 769 52 11 (+32-02 769 52 11) 02 769 52 11 (+32-02 769 52 11)

Fax (fax): 02 767 02 42 (+32-02 767 02 42) 02 767 02 42 (+32-02 767 02 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFRICAMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFRICAMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFRICAMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFRICAMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFRICAMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFRICAMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFRICAMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFRICAMUSEUM
Products information AFRICAMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE06709594726
Ondernemingsnummer: 8595672607
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in AFRICAMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFRICAMUSEUM
(Get full report from official database of BE for AFRICAMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFRICAMUSEUM
Addition kinds of activities for AFRICAMUSEUM

2258. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
31110500. Garment leather | Garment leather
38250234. Synchronoscopen | Synchroscopes

Werken bij AFRICAMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFRICAMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFRICAMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFRICAMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatbewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als plaatbewerker.

 • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

 • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

 • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

  Regio: VLIERZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

 • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: BDS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

 • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van AFRICAMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of AFRICAMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFRICAMUSEUM. Laat een reactie achter voor AFRICAMUSEUM. AFRICAMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFRICAMUSEUM. Leave a respond for AFRICAMUSEUM. AFRICAMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFRICAMUSEUM op de google maps. Adres en contacten AFRICAMUSEUM
Location of AFRICAMUSEUM on the google maps. Address and contacts of AFRICAMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come AFRICAMUSEUM AFRICAMUSEUM: ARTESIA | Artisan (L') et le Chêne | LELEUX-CAUDRY | Elbox BVBA | FE. STELLA

Other related companies as AFRICAMUSEUM: ARTESIA | Artisan (L') et le Chêne | LELEUX-CAUDRY | Elbox BVBA | FE. STELLA

AFRICAMUSEUM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFRICAMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709594726. Het bedrijf AFRICAMUSEUM bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 13; 3080; Tervuren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in AFRICAMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFRICAMUSEUM is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFRICAMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFRICAMUSEUM, openstaande posities, locatie van AFRICAMUSEUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFRICAMUSEUM is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFRICAMUSEUM, company assigned to the tax number BE06709594726. The company AFRICAMUSEUM is located at the address: Leuvensesteenweg 13; 3080; Tervuren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Museums. Products created in AFRICAMUSEUM were not found.
The main activity of AFRICAMUSEUM is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AFRICAMUSEUM is not available. You also can look at reviews of AFRICAMUSEUM, open positions, location of AFRICAMUSEUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFRICAMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFRICAMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFRICAMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFRICAMUSEUM, employees, financial statistics.