GALLO-ROMEINS MUSEUM

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • GALLO-ROMEINS MUSEUM
Private companiesMotor Freight Transportation • GALLO-ROMEINS MUSEUM

Contactgegevens GALLO-ROMEINS MUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALLO-ROMEINS MUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALLO-ROMEINS MUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIELENSTRAAT 15B; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12233914 (+32-12233914) 12233914 (+32-12233914)

Fax (fax): +32 (50) 477-17-31 +32 (50) 477-17-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALLO-ROMEINS MUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALLO-ROMEINS MUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALLO-ROMEINS MUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALLO-ROMEINS MUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALLO-ROMEINS MUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALLO-ROMEINS MUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALLO-ROMEINS MUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALLO-ROMEINS MUSEUM
Products information GALLO-ROMEINS MUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE08077667236
Ondernemingsnummer: 1013183593
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in GALLO-ROMEINS MUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Watersport-, Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALLO-ROMEINS MUSEUM
(Get full report from official database of BE for GALLO-ROMEINS MUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALLO-ROMEINS MUSEUM
Addition kinds of activities for GALLO-ROMEINS MUSEUM

502103. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
20850201. Cocktails, alcoholisch | Cocktails, alcoholic
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
38229915. Stoomdrukregelaars, woon- of commercieel type | Steam pressure controls, residential or commercial type
50230204. kussenslopen | Pillowcases
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange

Werken bij GALLO-ROMEINS MUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALLO-ROMEINS MUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALLO-ROMEINS MUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALLO-ROMEINS MUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

 • Lasser (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

 • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

 • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

 • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

 • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

  Type: Zelfstandige activiteit

  HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

  Regio: Regio Mouscron

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

 • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van GALLO-ROMEINS MUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of GALLO-ROMEINS MUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALLO-ROMEINS MUSEUM. Laat een reactie achter voor GALLO-ROMEINS MUSEUM. GALLO-ROMEINS MUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALLO-ROMEINS MUSEUM. Leave a respond for GALLO-ROMEINS MUSEUM. GALLO-ROMEINS MUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALLO-ROMEINS MUSEUM op de google maps. Adres en contacten GALLO-ROMEINS MUSEUM
Location of GALLO-ROMEINS MUSEUM on the google maps. Address and contacts of GALLO-ROMEINS MUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come GALLO-ROMEINS MUSEUM GALLO-ROMEINS MUSEUM: SPEEL-O-THEEK DE POOLSTER | Wanzl B.V.B.A. | HAUBOURDIN NO?L | HOUTMEYERS G. | De Mey J

Other related companies as GALLO-ROMEINS MUSEUM: SPEEL-O-THEEK DE POOLSTER | Wanzl B.V.B.A. | HAUBOURDIN NO?L | HOUTMEYERS G. | De Mey J

GALLO-ROMEINS MUSEUM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALLO-ROMEINS MUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08077667236. Het bedrijf GALLO-ROMEINS MUSEUM bevindt zich op het adres: KIELENSTRAAT 15B; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Watersport-, Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Producten gemaakt in GALLO-ROMEINS MUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALLO-ROMEINS MUSEUM is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALLO-ROMEINS MUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALLO-ROMEINS MUSEUM, openstaande posities, locatie van GALLO-ROMEINS MUSEUM op de kaart.

GALLO-ROMEINS MUSEUM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALLO-ROMEINS MUSEUM, company assigned to the tax number BE08077667236. The company GALLO-ROMEINS MUSEUM is located at the address: KIELENSTRAAT 15B; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Musea and historische gebouwen; Watersport-, Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Products created in GALLO-ROMEINS MUSEUM were not found.
The main activity of GALLO-ROMEINS MUSEUM is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GALLO-ROMEINS MUSEUM is not available. You also can look at reviews of GALLO-ROMEINS MUSEUM, open positions, location of GALLO-ROMEINS MUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALLO-ROMEINS MUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALLO-ROMEINS MUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALLO-ROMEINS MUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALLO-ROMEINS MUSEUM, employees, financial statistics.